Applikationspaketering

Applikationspaketering sparar både tid och pengar i form av mindre problem för användaren och mindre administration för IT-avdelningen

IT-Total erbjuder kundanpassad applikationspaketering
Istället för stora paketeringsfabriker i ”låglöneländer” vill vi på IT-Total erbjuda ett lokalt och personligt alternativ med bättre kvalité. Vi har lång erfarenhet och mycket god kompetens inom applikationspaketering, dvs automatiserad mjukvaruinstallation.

Applikationspaketering används för att standardisera installationer av programvara. Vi kan paketera i de flesta kända format och distributionsscenarion, allt ifrån traditionell MSI paketering till applikationsvirtualisering såsom APP-V och Citrix Application Streaming. Förutom själva paketeringen så innefattar våra processer för paketering även nödvändiga förberedelser samt testning för att verifiera att programvaran såväl kan installeras som avinstalleras korrekt. Vi dokumenterar naturligtvis även paketeringsprocessen grundligt.

Applikationspaketering till fast pris och med 100% nöjdhetsgaranti!
Med denna tjänst får ni ett fast pris per applikation oavsett applikation och paketeringsformat. Enklare och tryggare kan det inte bli.