Branschlösningar

Ni får smarta IT-lösningar och tjänster som är helt anpassad till er bransch och era funktioner

Varje marknad har sina utmaningar
IT-Total har utvecklat paketerade lösningar och tjänster som är specifika för vissa branscher. De riktar sig mot specifika användargrupper och deras individuella behov. Genom långvariga relationer med våra kunder har vi skaffat oss kunskap om våra kunders kärnverksamheter. Våra medarbetare har stor förståelse för varje branschs unika affärer och tar fram den mest optimala lösningen utifrån behov och förutsättningar. Ni får en smart och lönsam IT-miljö som är helt anpassad till er bransch och era funktioner.

Innovativa lösningar som ger ökade möjligheter
Ett exempel är de specifika branschlösningarna som utvecklats utifrån vår erfarenhet av restaurangbranschen där vi har utvecklat lösningar och tjänster som idag hjälper många av de mest kända restaurangerna och krögarna i Sverige, eller vårt unika butiks- och köpcenterlösning där butiker och köpcenter som är innovativa kan erbjuda sina kunder ett nytt sätt för kundrådgivning via WiFi och smartphones med platsbaserad information som en tilläggstjänst.

Vårt uppdrag handlar om att göra IT till ett stöd för er verksamhet så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet. Vi vill alltid öka våra kunders effektivitet, minska riskerna och på det hela taget ge våra kunder större möjligheter att stärka sitt erbjudande gentemot sina kunder och branschen i övrigt.