Colocation

Ställ er server i någon av våra toppmoderna och säkerhetsklassade datahallar. Vi ger er garanterad tillgänglighet och driftssäkerhet

Vi levererar colocation hosting på alltifrån 1U till 4U och helrack
Colocation innebär att ni ställer er server i någon av våra toppmoderna och säkerhetsklassade datahallar i Stockholm, Solna eller Kramfors. Vi tar sedan hand om driften av er server genom att leverera maximal upptid med hjälp av redundant kylning och el samt fullt skalskydd. Vi kan leverera colocation hosting på alltifrån 1U till 4U, halvrack och helrack. Genom att använda våra colocationtjänster tar ni del av denna infrastruktur som är dyr att bygga på egen hand i liten skala. Med colocation hos oss får ni full kontroll över er egen server, samtidigt som den är ordentligt övervakad och skyddad. Ni kan även få åtkomst till er server 24/7 om så önskas.

Dubbla hallar - ett självklart val
IT-drift i dubbla och geografiskt åtskilda datahallar har hittills varit förunnat storföretag eftersom investeringarna blir för stora. Men med våra toppmoderna datorhallar för colocation spridda i Sverige är det nu möjligt för alla företag och organisationer att säkra sin IT-drift i en två- eller till och med trehallslösning.

Enstaka units, server, rack eller zon
Söker ni kostnadseffektiv outsourcing av enstaka servrar eller tjänster erbjuder vi skalbara lösningar som är anpassade efter era behov av säker IT-drift. Er utrustning placeras i låsbara, serverrack med mellan 42 och 48U (Unit) per rack. Om ni har mycket utrustning och behov av höga effekter och dedikerad internetaccess erbjuder vi hela serverrack. Vid behov kan skåpen placeras i en egen låst och larmad avdelning i hallen. Till racket ansluts önskad strömmatning och egna fiber- eller kopparanslutningar. Ni kan få access till datacentret och kan nå er utrustning dygnet runt.