Datacenter

Dynamiskt och automatiserat datacenter ger effektivare IT-infrastruktur

Att bygga ett datacenter handlar lika mycket om att ha kunskap kring smart teknikintegration som att ha en förståelse för hur verksamheten kommer att utvecklas framöver.
Med erfarenhet och hög kompetens designar, bygger och optimera vi dynamiska datacenter. Vi säkerställer att er datacenterinfrastruktur är redo för molntjänster, bli en viktig möjliggörare för strategisk tillväxt, levererar nya arbetssätt och ger ökad kommersiell fördel. Våra datacenterlösningar är kostnadseffektiva och ökar produktiviteten genom att IT-infrastruktur blir tillgänglig inom minuter istället för dagar.

Servrar, storage och nätverk integreras i ett modernt datacenter
Genom att integrera server, lagring och nätverk uppnås maximal virtualisering och konsolidering i datacentret. Bli flexibel och förvandla er IT-infrastruktur till en intern tjänsteleverantör.

Lösningarna baseras på erfarenhet, kompetens och standardkomponenter
Ni kan enkelt komplettera ert nuvarande datacenter utan negativ påverkan i er nuvarande IT-miljö. Lösningen passar alla verksamheter med affärskritiska behov och krav – oavsett storlek. Vi står redo att hjälpa er med design, planering, migrering, implementering och övervakning. Vi hjälper er också med en rad tjänster, övervakning och support för att säkerställa rätt hantering och servicenivå (SLA) av ert datacenter.

Få maximal flexibilitet i molnet
Att röra sig mot molntjänster och managerad IT ger bättre sätt för att köpa, leverera och styra flexibla, skalbara och affärsdrivande tjänster. Genom att integrera server, lagring och nätverk uppnås maximal virtualisering och konsolidering i datacentret. Bli flexibel och förvandla er IT-infrastruktur till en intern tjänsteleverantör nu.