IT-produkter

Vi gör livet lättare för alla IT-ansvariga

Inköp av IT-produkter till rätt pris
IT är så mycket mer än bara hård- och mjukvara. Vi är en samordnande partner som tar ansvar för helheten även när det gäller inköp av IT-produkter och licenser. Allt från enstaka produkter till större volyminköp med tillhörande tjänster och licenshantering. Våra kunder finns inom alla områden: kommuner, offentliga myndigheter, statliga verk, universitet, skolor samt privata bolag, alltifrån små till stora. Vi som arbetar med produktaffären vet att vi kan hjälpa er att spara mycket pengar utan att göra avkall på bästa servicenivå och kundfokus.

Produktnäratjänster
IT-Total hjälper till med en mängd kundanpassade produktnäratjänster som logistik, konfiguration, märkning, emballagefri leverans och ofta installation inklusive återtag. 

Personlig licenshantering
Att hitta rätt programvaror och välja rätt licensavtal är komplicerat. Vi på IT-Total vill vara er långsiktiga licenspartner som hjälper er att spara pengar och förbli konkurrenskraftig genom att både vara rätt licensierad och använda de produkter som bäst fyller era behov. Med IT-Total som licenspartner får ni en personlig service där ni alltid kan få snabba besked i licensfrågor. Ni kan ta del av vår breda och djupa kompetens vad gäller både programvarorna och alla de olika licensavtal som erbjuds. I varje enskilt fall hjälper vi er att hitta rätt avtal och rätt licenser till rätt priser.

Finansieringstjänster
Vi erbjuder även smarta finansieringstjänster och lösningar. Ni kan till exempel finansiera era inköp med hjälp av finansbolaget IT-Total Finans.

Helhetsleverantör
Oavsett vad ni behöver hjälp med – från installation och underhåll till backup och molntjänster – finns vi med som stöd, hjälp och helhetsleverantör. Hela vägen från första fundering till beslut och leverans. Vi har med andra ord allt ni behöver. På ett ställe. Vår främsta drivkraft är att göra livet enklare för er som kund.

Sveriges största webbshop för IT-produkter och licenser
Vi erbjuder våra kunder Sveriges största webbshop för enkla inköp. I webbshoppen har vi det samlade utbudet från alla de stora distributörerna, ett komplett sortiment med marknaden bästa priser i realtid. Lika viktigt som ett komplett sortiment och enkelhet att göra era inköp är vår service och leveranssäkerhet. Boka ett möte och låt oss tillsammans ta fram det upplägg som passar just er verksamhet.