Arbeta hos oss

Hos oss jobbar personer som är nytänkande, positiva, engagerade och kompetenta. Vi ställer höga krav på varandra och det arbete vi utför men har en kultur där det är självklart att hjälpas åt

Stolt att vara bäst
IT-Total är den stigande stjärnan i vår bransch, och viktigast våra medarbetare är i centrum för denna framgång. Det är enkelt, vi tror att vår personal är bäst och vet att de är den största skiljelinjen för IT-Total. De har kompetens, energi och entusiasm för att lyckas. Vi är oerhört stolta över det starka lag vi samlat.  

Växa och utvecklas
Vi ser långsiktigt på våra anställningar och vill att alla som jobbar hos oss ska stanna länge. Därför erbjuder vi olika typer av vägar oavsett åt vilket håll man vill utvecklas. Den främsta källan till utveckling på IT-Total är kompetensöverföring mellan alla oss som jobbar här. Hos oss jobbar några av de allra vassaste personerna inom våra specialistområden och vi har skapat en kultur där det är självklart att dela med sig av vad man kan till andra.

De som jobbar på IT-Total brinner för sitt jobb och att hjälpa våra kunder med att leverera IT som gör skillnad för dem. Självklart kompetensutvecklar vi oss även med hjälp av externa resurser och via våra leverantörer, men när vi gör det är det alltid för att lära mer om något spetsområde som vi inte redan kan. Här är vi proaktiva och har god framförhållning för att vi ska kunna möta marknadens krav på ny typ av kompetens.

Inte bara jobb
Utvecklingsmöjligheterna är många på IT-Total, men ibland behöver man ta en paus från det dagliga jobbet och göra något annat tillsammans. Därför ordnar vi regelbundet både formella och informella gemensamma aktiviteter både under och efter arbetstid. Att åka på en gemensam resa varje år är målet och förra året var vi i Kroatien. Vi är även rätt bra på att ordna olika typer av evenemang och bjuder mer än gärna in kunder och samarbetspartners till oss i olika sammanhang. 

Arbeta som konsult på IT-Total
Hos IT-Total får du som konsult arbeta i teknikens framkant och utvecklas tillsammans med några av de bästa. Våra konsulter får nya relevanta kunskaper och färdigheter så de utvecklas inom sitt specialistområde. Vi arbetar aktivt med kompetensutveckling i nära samarbete med våra partners. Vi satsar konsekvent på paketerade lösningar som kan leva upp till våra kunders krav och gör IT enkelt och kostnadseffektivt för dem. Vi driver på teknikutvecklingen och ser till att vi alltid har tillgång till den teknik och kompetens våra kunder behöver för att deras verksamhet ska fungera så optimalt och effektivt som möjligt.

Arbeta med försäljning på IT-Total
Vi förutsätter att du är självständig i ditt arbetssätt, har affärsmannaskap, kompetens och starkt eget driv med viljan att göra mer för kunderna. Det är viktigt att du som person trivs med att göra affärer och alltid sätter kunden främst. Du är noggrann och trivs med att ta fram olika investeringsscenarier för kunden. Vi anser att vi är starkast i team vilket gör din förmåga att passa in i gruppen minst lika viktig som kompetens. Inom flera av våra verksamhetsområden är vi ledande. Till din hjälp kommer du ha några av de främsta konsulterna och specialisterna inom området. Du kommer att arbeta i ett flexibelt och stimulerande företag i medvind. Vi tillhandahåller de verktyg och möjligheter som du behöver för att utveckla dig själv och vår verksamhet - du bidrar med viljan, drivkraft och kunskap. IT-Total genomsyras av framåtanda, högt i tak och är en välkänd kompetensleverantör med långa och djupa leverantörsrelationer. Vi har ett bra löne- och belöningssystem, en stark företagskultur med många aktiviteter.

Vill du också arbeta på ett snabbt växande, nischat företag inom IT-infrastruktur, läsa mer på Lediga tjänster.