Kameraövervakning

Kameraövervakning ger trygghet

Kameraövervakning för trygghet
IT-Total erbjuder kompletta kameraövervakningslösningar för företag och organisationer. Vi levererar skräddarsydda helhetslösningar med fokus på enkelhet, kvalitet och kontroll. Vår styrka ligger i att vi kan hela IT-infrastrukturen kring en modern övervakningslösning ihop med vår höga kompetens och erfarenhet inom säkerhetsområdet. Bland våra kunder finns några av Sveriges mest krävande.

Senaste IP teknik som levererar full HD kvalitet
Vi använder marknadens senaste IP teknik som levererar full HD kvalitet, både i mörker och dagsljus. Med våra skräddarsydda lösningar får ni ett övervakningssystem som passar era behov och område, oavsett hur stort eller litet det är.

Alla behov är olika. IT-Total hjälper er med kundanpassad kameraövervakning där vi ombesörjer allt som konsultation, projektering, tillståndsansökan, installation och utbildning. Allt för att göra det så enkelt och tryggt för er som möjligt. 

Vi skräddarsyr en lösning för er och tar hand om helheten
Vid installation av kameraövervakning är det viktigt att känna till vilka regler som gäller, vilket övervakningssystem som lämpar sig bäst och vilka funktioner ni behöver för att få maximal trygghet. Med vår långa erfarenhet av kameraövervakning är ni i trygga händer.

Övervakningskamera