Erfaren nätverkstekniker till vår drift sökes!

20 april 2017

Nu söker affärsområde Drift dig som är en erfaren och självgående nätverkstekniker

Vår uppgift är att leverera IT som funktion, allt från full outsourcing till mer skräddarsydda tjänster och hybridlösningar. I nuläget sträcker sig vår kundbas från små till medelstora företag därför söker vi dig som har tidigare erfarenhet av att jobba med både större driftmiljöer såväl som molntjänster för mindre företag.

Rollen som nätverkstekniker innebär dagligt underhåll av nätverksinfrastrukturen som ligger till grund för alla våra drifttjänster. Du kommer att arbeta med hantering av såväl incidenter som att genomföra planerade ändringar samt designa och implementera nya kundlösningar. Du kommer även att anta rollen som teknisk produktägare och utveckla våra nätverksrelaterade tjänster framåt såsom brandvägg som tjänst och trådlöst nätverk som tjänst. Arbetet kommer primärt att utföras från vårt kontor i Frösunda, men sker också stundtals på plats i våra datacenter och kommunikationshallar såväl som ute hos kund.

Då vi har ett nära samarbete med flera stora hårdvaruleverantörer förväntas du hålla dig uppdaterad inom ditt kompetensområde med hjälp av ett brett utbud av kurser och certifieringar. Till din hjälp kommer du även att ha teknisk expertis i form av våra specialistkonsulter inom området nätverk och säkerhet.

Teknisk bakgrund:
God kunskap inom alla områden av nätverksleveransen. Det dagliga arbetet kräver kunskap i allt från det fysiska lagret t.ex. fiber/WDM till switching, routing, WLAN, WAN och NAT/brandväggar. Vi jobbar primärt med produkter från HPE, Fortinet, Dell och Aruba. Kunskaper inom nätverksvirtualisering t.ex. VMware NSX är premierande.

Grundläggande kunskap inom närliggande områden, såsom SAN-nätverk, PKI/CA, RADIUS, logghantering samt övervakning.

Du som person:
Engagerad och lyhörd samt sätter kunden i fokus, trivs med att ta egna initiativ och ser möjligheter till förbättring. Du har förmågan att slutföra större uppgifter på ett strukturerat sätt och kan prioritera i stressade situationer. Du dokumenterar dina lösningar på ett effektivt sätt.

Vad vi erbjuder:
En kul arbetsplats med trevliga kollegor, högt tempo och stora möjligheter att påverka både teknik och affär.

Låter det intressant?
Kontakta Max Samuelson, Teknikchef Drifttjänster, max.samuelson@it-total.se

Sista ansökningsdag 15/5. Vi ser fram emot att höra av dig!