Sökes: Specialistsäljare inom IT som tjänst och molntjänster

29 mars 2017

Vill du vara med på en spännande resa med massa möjligheter och tillhör eliten inom datacenter och molntjänster säljmässigt? Skicka in din ansökan snarast. Vi behöver dig!

IT-Total i Stockholm söker nu en specialist säljare med inriktning på våra funktions- och kapacitetstjänster och molnlösningar.

Du kommer att med stort eget ansvar hantera hela säljprocessen med allt från besöksbokning, behovsanalyser, lösningsframställande och avtalsförhandlingar. Tjänsten innebär såväl prospektsbearbetning samt kundutveckling av befintliga kunder. I ditt arbete kommer du ha stöd av både specialistsäljare och konsulter.

Den person vi söker skall ha försäljningserfarenhet av IT-relaterade lösningar, och vana att arbeta strukturerat och målinriktat med stort engagemang och drivkraft. Du bör även ha vana att arbeta med företagsledningar och känna dig trygg i att föra strategiska diskussioner.

Hos oss är det alltid nära till beslut och flexibelt. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar kompetens, kvalité, hjärta, nytänkande och engagemang. Vi kryddar det med framåtanda, humor, kamratskap och lite mått av galenskap. Vi är idag ett av Sveriges snabbast växande IT-konsultbolag. Läs mer om oss på våra hemsida, www.it-total.se

 Ansök och bli en av oss
Vi hanterar ansökningar löpande, sista ansökningsdatum är 2017-05-31, men tveka inte ansök redan idag!
Skicka ansökan till peter.wallin@it-total.se

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Säljchef Peter Wallin.