Programmering

Vi erbjuder programmeringsstöd i form av programmerare och systemutvecklare inom de senaste teknologierna och standarderna för att kunna erbjuda våra kunder applikationer för att understödja och effektivisera sina verksamhetsprocesser
Vi fokuserar på interaktion mellan individer istället för processer och verktyg
Vi värdesätter nära samarbete med kunden och fokuserar med korta iterationer på att leverera testade och kvalitativa produkter. Genom att använda agila metoder har vi möjlighet att genom kontinuerligt samarbete och feedback att koncentrera oss på att skräddarsy lösningar efter kundens verksamhetsprocesser.

Funderar ni på att hyra programmerare eller systemutvecklare? Då har ni kommit rätt. Vi arbetar med de senaste teknologierna och standarderna för att kunna erbjuda våra kunder applikationer för att understödja och effektivisera sina verksamhetsprocesser. Vi åtar oss hela eller delar av ert projekt och kan även underhålla era nuvarande applikationer.

För tillfället inriktar vi oss främst på systemutveckling med PHP och MySQL samt XHTML/CSS/Javascript. Men vi åtar oss även uppdrag i andra programmeringsspråk. Med fokus på open source lösningar kan vi hålla utvecklingstiden samt licenskostnaderna nere. Några teknologier och produkter vi arbetar med och skräddarsyr efter kundens behov är:

•Drupal – Publiceringssystem
•Magento – E-handelssystem
•SugerCRM – Kundrelationshanteringssystem
•Zend Framework – Komponent ramverk
•Wordpress – Blogg- och innehållshanteringssystem
Person vid dator