Trådbundet nätverk (LAN)

Ert nätverk står under ständig förändring med nya arbetssätt, nya funktioner och nya krav. Nätverket är den viktigaste faktorn för att få en modern fungerande IT-miljö

Vi på IT-Total är specialiserade på att bygga nätverk som möter våra kunders behov Vi har en gedigen erfarenhet av att bygga nätverk som har intelligens och stöd för de tjänster som krävs. Ett modernt nätverk kopplar ihop er med applikationer, resurser eller andra användare oavsett utrustning. Det transporterar telefoni och video i realtid. Ni når privata, publika och hybrida molntjänster enkelt och säkert.

Säkra nätverkslösningar
Vi levererar säkra lösningar för trådlösa och trådbundna nätverk. Vi erbjuder service och support på er utrustning och övervakning av ert nät. Vi hanterar allt från nätverk i små organisationer till de största nätverken och alla olika former av tekniker. Vi kan ta hand om hela eller delar av er datakommunikation med garanterad servicenivå. Allt från driftansvar för LAN, WAN och WLAN. Med en kommunikations-lösning från oss garanterar vi servicenivån utifrån era behov och önskemål.

Gränslöst
Många vill få ett nätverk utan gränser. I själva verket består det av avgränsade områden: mobilt eller fast, vilken utrustning man har, vart man befinner sig och vilka program man kör.

Trådlöst nätverk ersätter allt mer det trådbundna nätverket 
Dagens teknik medger detta. Ni får samma – eller högre – kapacitet och en hel del på köpet med ny teknik. Det viktigast när vi på IT-Total bygger trådlösa nätverk för våra kunder är att det sker med hög säkerhet och användarvänlig identifiering.

Switch