Veeam Cloud Connect ® - säker distansbackup

Säkra era backup-kopior utanför huset, utan att behöva investera i, eller hantera en egen infrastruktur. Med Veeam Cloud Connect från IT-Total får ni ett helt integrerat, snabbt och säkert sätt att spara och hämta backup-kopior från det lokala molnet i Sverige.

Testa gratis i 30 dagar! - Lägsta priser i Sverige!

Prisexempel: (ex moms.)

250 GB…..................................... 499kr/mån.
1 TB...….................................... 1 685kr/mån.
2,5 TB….................................... 3 795kr/mån.
5 TB…....................................... 6 895kr/mån.
Pris per VM i backuppen 50kr/mån.
När du gjort din beställning får du uppgifter om hur då går till väga för att aktivera din Cloud Connect hos oss på IT-Total. Backup-kopiorna skickas över SSL-krypterad kommunikation och kräver inga ändringar i er infrastruktur. Behöver ni annan lagringskapacitet välj övrigt och ange önskad mängd i meddelanderutan.
 
Beställ offert/testa fritt i 30 dagar här:

Vad händer med er verksamhet när olyckan är framme?
Idag är nästan alla företag direkt beroende av en fungerande IT-miljö och tillförlitliga backuper är absolut nödvändigt för att garantera säkerheten när något olyckligt händer. Att ha backup kopior är för de flesta en självklarhet, men oftast läggs den bara lokalt i huset och inte alls sällan i samma rum som servrarna står. Om ni inte har en egen lämplig offsite plats - eller om ni behöver tillgång eller hjälp i händelse av en katastrof - en Veeam Cloud Provider är ett bra alternativ att överväga. Veeam Cloud Connect är ett mycket smidigt hjälpmedel för att få er backup kopior ut ur huset till en helt annan geografisk plats. Med Veeam Backup & Recovery och Veeam Cloud Connect har ni en fulländad backuplösning för er virtuella miljö. (VMware och Hyper-V).
 
Hur fungerar det?
En av de nya och bästa funktionerna i Veeam Backup & Replication v8 är Veeam Cloud Connect. Veeam Cloud Connect är inbyggt i version 8 och framåt av produkten och går att använda med alla licenstyper. I Veeam lägger man till vår molnlösning som en backupdisk och väljer sedan att kopiera sin backup dit. Veeam kommer då autentisera mot oss, med de användaruppgifter ni fått, och börja tanka över backupen till vår lokala molnserver. Ni bestämmer själva från er sida hur många återställningspunkter ni vill ha, om ni vill lägga undan vecko-, månads- eller årsbackup för arkivering.
 
Våra datacenter - lokala tjänstefabriker
Våra datacenter är några av landets modernaste och säkraste med geografiskt olika placering för maximal säkerhet. Vi har redundanta fibervägar och lagringsmiljöer i dubbla lokala datahallar i Sverige där vi lagrar era backup-kopior och ni kan enkelt med lösenord skydda er information för extra trygghet. Har ni idag licens för Veem som möjliggör WAN-accelerering kan ni nyttja det i Cloud Connect-tjänsten. Läs mer om våra datacenter.
 
Varför IT-Total?
IT-Total har högsta kompetens och certifieringar inom Veeam. Vi är Veeam Sveriges prefered partner inom Veeam Cloud Connect. 2014 fick nomineringen "Kundernas val" vid Veeams årliga partner gala. Våra datacenter är Sveriges modernaste och säkraste. Sist men inte minst viktigt, vi är ingen stor och oflexibel drake. Vi sätter alltid er som kund i högsta fokus, lyssnar ständigt på våra kunders behov och krav. Vi utmanar våra kunder för att ge dem IT-lösningar som ger högsta värde. Vi är en nytänkande utmanare!