Vi bryr oss om din arbetsdag.

Arbetsplatsen är inte längre ett ställe vi går till utan något vi alltid har med oss. Och den ska alltid fungera oavsett appar, enheter eller tjänster. I den digitala arbetsplatsen behöver du enkelt komma åt dina filer, dela information och kommunicera med kollegor och andra parter. 

Mer än någonsin är det avgörande att upplevelsen av en digital arbetsdag är minst lika bra oavsett om du sitter på kontoret eller om du jobbar hemma.

För att hjälpa våra kunder att fokusera på det sin verksamhet tar vi hand om allt ni behöver för att ha en säker och produktiv arbetsdag, dvs alltifrån enheter till applikation och kontinuerliga uppdateringar av klienter på distans.

Klimatsmart och effektivt
Vi tar hand om hela livscykeln på ett effektivt och klimatsmart sätt. Vi ser till att enheterna är redo att användas direkt vid leverans och vi håller mjukvaran och applikationerna säkra och uppdaterade under hela livslängden.

När hårdvaran till slut ska bytas ut tar vi hand om hela processen och återkommer med certifieringar där ni kan se vad som har hänt med era enheter.

Vi efterlever kraven mot säkerhetsskyddslagen
Ni kan känna er trygga med oss som partner och IT-leverantör. Vi efterlever kraven mot den nya säkerhetsskyddslagstiftningen. Det innebär att alla på IT-Total är säkerhetsprövade.

Vi sitter dessutom i säkra lokaler som är indelade i säkerhetszoner. Vi använder oss även av de säkraste och högst miljöklassade datacentren i Sverige och vi erbjuder svensk leverans. 

Detta gör IT-Total till en heltäckande leverantör inom Digital Workspace. Vår vision är att vara det säkra IT-företaget som bryr sig. Jättemycket.

 

Våra lösningar inom Digital Workspace:

Managed IT:

Consulting:

 

Vill du bli kontaktad av Ulrika? 

Fyll i formuläret nedan.