Vi bryr oss om Digital Workspace.

Vårt affärsområde Digital Workspace består av specialister med mångårig erfarenhet inom området.

För att hjälpa våra kunder att fokusera på det sin verksamhet tar vi hand om allt ni behöver för att ha en säker och välfungerande arbetsplats, dvs alltifrån datorer, skärmar och mobiltelefoner till kontinuerliga uppdateringar av klienter på distans.

Klimatsmart och effektivt
Vi tar hand om hela livscykeln på ett effektivt och klimatsmart sätt. Vi ser till att enheterna är redo att användas direkt vid leverans och håller mjukvaran och applikationerna säkra och uppdaterade under hela livslängden.

När hårdvaran till slut ska bytas ut tar vi hand om hela processen och återkommer med certifieringar där ni kan se vad som har hänt med era enheter.

Vi efterlever kraven mot säkerhetsskyddslagen
Ni kan känna dig trygg med oss som partner och IT-leverantör. Vi efterlever kraven mot den nya säkerhetsskyddslagsstiftningen. Det innebär att alla på IT-Total är säkerhetsprövade.

Vi sitter dessutom i säkra lokaler som är indelade i säkerhetszoner. Vi använder oss även av de säkraste och högst miljöklassade datacentren i Sverige och vi erbjuder en svensk leverans. 

Detta gör IT-Total till en heltäckande leverantör inom Digital Workspace. Vår vision är att vara det säkra IT-företaget, som bryr sig. Jättemycket

 

Våra lösningar inom Digital Workspace:

Managed IT:

Consulting: