IT Total in english

Digital Workspace

Vi bryr oss om din arbetsdag.


Arbetsplatsen är inte längre ett ställe vi går till utan något vi alltid har med oss. Och den ska alltid fungera oavsett appar, enheter eller tjänster. I den digitala arbetsplatsen behöver du enkelt komma åt dina filer, dela information och kommunicera med kollegor och andra parter oavsett var du befinner dig eller vilken enhet du använder dig av.
Mer än någonsin är det avgörande att upplevelsen av en digital arbetsdag är minst lika bra oavsett om du sitter på kontoret eller om du jobbar hemifrån.
För att hjälpa våra kunder att fokusera på just sin verksamhet tar vi på IT-Total hand om allt ni behöver för att ha en säker och produktiv arbetsdag. Vi erbjuder alltifrån enheter till applikation och kontinuerliga uppdateringar av klienter på distans.

Klimatsmart och effektivt
IT-Total tar hand om hela livscykeln på ett effektivt och klimatsmart sätt. Vi ser till att enheterna är redo att användas direkt vid leverans och vi håller mjukvaran och applikationerna säkra och uppdaterade under hela livslängden.

När hårdvaran till slut ska bytas ut tar vi hand om hela processen och återkommer med certifieringar där ni kan se vad som har hänt med era enheter.


Vi efterlever kraven mot säkerhetsskyddslagen
Ni kan känna er trygga med oss som partner och IT-leverantör. Vi efterlever kraven mot den nya säkerhetsskyddslagstiftningen. Det innebär att alla på IT-Total är säkerhetsprövade.

Detta gör IT-Total till en heltäckande leverantör inom Digital Workspace. Vår vision är att vara det säkra IT-företaget som bryr sig. Jättemycket.

 

Ulrika Wergens

Head of Sales & Solutions

Digital Workspace as a Service

Vi hjälper er med allt ni behöver ha för att få en säker och fungerande arbetsplats vilket innefattar alltifrån datorer, skärmar, mobiltelefoner till kontinuerliga uppdateringar på distans till proaktiv stöttning med vilka verktyg som passar era medarbetare oavsett vart de befinner sig.

Klientportal as a Service

Skapa en fungerande arbetsplats som gör skillnad i vardagen. Frigör den tid ni idag lägger på att installera datorer, uppdatera applikationer och felsöka problem, samtidigt som ni får en snabb och säker tillgång till en fungerande arbetsplats som gör skillnad i vardagen

Klimatsmart IT as a Service

Vi förbrukar idag mer resurser än jorden kan producera. Den trenden måste vändas för att vi ska få en hållbar miljö att leva i. Om vi producerar färre datorer påverkar vi klimatet positivt. Era datorer ska leva längre och samtidigt fungera felfritt med oförminskad prestanda.

Asset Management as a Service

Många IT-avdelningar är idag under stor press för att leverera bättre värde när deras budgettillväxt är minimal eller till och med platt. Det betyder att IT måste granska och optimera sina utgifter. Många organisationer saknar ofta en bra överblick över vilken IT-utrustning som finns i organisationen.

Webshop

Hos oss hittar du ett brett sortiment av produkter, tjänster & tillbehör.

Vendors & Partners

Affärsområdets teknologistack består av noga utvalda leverantörer och samarbetspartners där vi erbjuder marknadsledande IT-lösningar.

Insikter, nyheter och inspiration kring IT-säkerhet

Policyefterlevnad som utmaning

I en serie om tre fallstudier beskriver IT-Total hur man kan lösa olika typer av cybersäkerhetsproblem. I del två kommer vi belysa ett problem…

Säkerhetsutbildning i realtid

IT-Total kommer i en serie om tre fallstudier beskriva hur man kan lösa olika typer av cybersäkerhetsproblem. I del ett kommer vi belysa ett problem med…

5 tips för säkrare konsumtion under höstens stora shoppinghändelse

Den 26:e november 2021 infaller Black Friday, en av årets största shoppingdagar. Många butiker och återförsäljare sänker sina priser för att flera ska…