IT-produkter

Vi förenklar inköpen för dig

Inköp av IT-produkter till rätt pris
IT är så mycket mer än bara hård- och mjukvara. Vi är en samordnande partner som tar ansvar för helheten, även när det gäller inköp av IT-produkter och licenser.  Vi förenklar inköpen av allt från enstaka produkter till större volyminköp med tillhörande tjänster och licenshantering. Våra kunder finns inom alla områden: kommuner, offentliga myndigheter, statliga verk, universitet, skolor samt privata bolag. Vi som arbetar med produktaffären vet att vi kan hjälpa er att spara mycket pengar utan att göra avkall på bästa servicenivå och kundfokus.

GÅ DIREKT TILL VÅR WEBSHOP

Produktnära tjänster
Vi hjälper till med en mängd kundanpassade produktnära tjänster som logistik, konfiguration, märkning, emballagefri leverans och återtag.

Personlig licenshantering
Att hitta rätt programvaror och välja rätt licensavtal är komplicerat. Vi på IT-Total vill vara er långsiktiga licenspartner som hjälper er att spara pengar och förbli konkurrenskraftig genom att både vara rätt licensierad och använda de produkter som bäst fyller era behov. Med IT-Total som licenspartner får ni en personlig service där ni alltid kan få snabba besked i licensfrågor. Ni kan ta del av vår breda och djupa kompetens vad gäller både programvarorna och alla de olika licensavtal som erbjuds. I varje enskilt fall hjälper vi er att hitta rätt avtal och rätt licenser till rätt priser.

Stort utbud av IT-produkter och licenser
Vi erbjuder våra kunder ett stort utbud av både IT-produkter samt licenser med service och leveranssäkeret. I vår webshop har vi samordnat utbudet från de stora distributörerna, med ett komplett sortiment med marknaden bästa priser i realtid.

GÅ DIREKT TILL VÅR WEBSHOP

Finansieringstjänster
Vi erbjuder även smarta finansieringstjänster och lösningar. Ni kan till exempel finansiera era inköp med hjälp av vårt eget finansbolag.


Oskar Harder

Oskar Harder

Business Area Manager: Digital Workspace

073-522 73 95