IT Total in english

Managed Services Cloud

Vi bryr oss jättemycket om att skydda era kritiska tillgångar.

 

Med stort engagemang och hög kvalité och med fokus på affärsnytta levererar vi säkra och anpassade molnlösningar, vare sig det är publika eller privata moln eller hybrid lösning.

Molntjänster ger ständig tillgång till delade resurser, information och programvara. Det förbättrar det sätt på vilket verksamheten styrs. Allt fler företag använder sig av molntjänster för att minska kostnader och uppnå sina mål på ett mer effektivt sätt.

Vi hjälper er att få en riktig molnplattform men samtidigt bibehålla den lokala kontrollen och närheten. Vi hjälper er att balansera er hybrida IT-Miljö på ett optimalt sätt så att ni har en rätt effektivitet till rätt kostnad.

Vi jobbar nära våra kunder och arbetar aktivt för att hitta bästa tänkbara lösning för just er. Vi erbjuder anpassade skalbara lösningar men också klara paketerade tjänster. Allt utifrån era behov, så att ni kan fokusera på det som är viktigast för er och era kunder.

Som kund kan ni lita på att vi hjälper er i er digitala transformation med stöd av väl beprövade metoder..


Vi bryr vi oss om säkerhet.
Vi hjälper er att bygga upp er miljö ur ett säkerhetsperspektiv genom att ta fram rutiner samt se över era tekniska behov kopplat till verksamhetens processer. Vi håller koll och övervakar er data som är viktig för just er verksamhet.


Vi bryr oss om lokal närvaro.
Sedan hösten 2019 sitter vi i nya säkerhets- och miljöklassade lokaler i Solna. All vår personal är säkerhetsklassade svenska medborgare och är lokalt baserade i Stockholm. Vi är aldrig långt borta!


Våra erbjudanden inom molntjänster

  • Managed Microsoft 365
  • Cloud Broker Management Service
  • Workplace as a Service.

Fredrik Rosencrantz

Head of Managed Services

Se vårt inspelade webinar Hur stort säkerhetsproblem är egentligen insiderhot?

Insiderhot (Insider Threat) är än idag en av de vanligaste orsakerna till intrång och dataläckage. Att de endast begås av illvilliga hackare och statsaktörer utifrån är en myt.