Vi tar hand om er IT-drift

Lång erfarenhet
Vi har lång erfarenhet av att leverera IT som tjänst antingen skräddarsytt för att passa just er, som en paketerad tjänst eller som molntjänst. IT-Total har framgångsrikt tagit över, förändrat och förbättrat datadriften åt många företag och organisationer. Vi erbjuder IT-sourcing skapad med utgångspunkt från våra IT som tjänst som omfattar allt ifrån infrastruktur till applikationsförvaltning. Vår ambition är att tillhandahålla marknadens bästa kundnärhet kombinerat med det publika molnets leveranskapacitet.

Molntjänster på marknadens modernaste plattform
Vi levererar våra molntjänster via våra redundanta datacenter i Sverige på marknadens modernaste plattform från Hewlett Packard Enterprise. Härifrån erbjuder vi processorkraft, lagringsutrymme och nätverksinfrastruktur. IT-Total ansvarar för driften av hårdvaran enligt serviceavtal.

Privata molntjänster
Vill ni ha samma fördelar som en publik molntjänst, med skalbarhet och självservice, men i en egen miljö som inte delas med andra organisationer? Då kan en privat molntjänst vara ett alternativ.

Vi erbjuder:

  • IaaS (Infrastructure as a Service)
  • PaaS (Platform as a Service)

Ni väljer hur mycket resurser ni vill använda i ert dedikerade privata moln. Ni får naturligtvis även tillgång till vår servicedesk och valbara tilläggstjänster.

Publika molntjänster
Är ni ute efter full skalbarhet och självservice, och kan tänka er att dela resurser med andra kunder? Då kan en publik molntjänst vara ett alternativ.

IT-Total hjälper er komma igång med publika molntjänster och rekommendera vad som är viktigt att tänka på. Ett vanligt misstag är exempelvis att underskatta förvaltningen och driften av de resurser som används inom de publika tjänsterna. IT-Total har idag flertalet åtaganden mot kunder där vi hjälper dem med bland annat Microsoft Azure, och Amazon Web Services (AWS) men även erbjuder en rad tilläggstjänster i form av exempelvis övervakning, backup/restore, incidenthantering och servicedesk.

Hybrida molntjänster
Tanken med hybrida molntjänster är att få tillgång till både de lokala och publika resurserna. Med en hybrid molntjänst får ni den säkerhet som en privat molnleverans erbjuder, tillsammans med den optimala skalbarheten och flexibiliteten som en publik molntjänst kan tillhandahålla. IT-Total hjälper er med uppsättning och underhåll av olika hybrida molntjänster.

Vill du veta mer? 

Lämna dina uppgifter i kontaktformuläret nedan så berättar vi mer.