I takt med att allt fler företag går över till Office 365 och börjar lagra vital data i tjänsten kommer ofta frågan upp om man behöver ta egen backup eller ej. Vi på IT-Total bjuder tillsammans med Veeam och Hewlett Packard Enterprise in till ett frukostseminarium den 28 maj där vi tillsammans reder ut frågan.

28 maj 2019

Den 28 maj bjuder vi tillsammans med Veeam och Hewlett Packard Enterprise in till ett frukostseminarium på Scandic Continental. Där vi under förmiddagen tillsammans reder ut frågan om man behöver ta backup på Office365 och ger dig bland annat tips för hur du lägger upp en backup-strategi.

NÄR: 28 maj 2019
TID: Kl. 8:30-11:00
VAR: Scandic Continental,
Vasagatan 22, 111 20 Stockholm 

Säkra din plats och anmäl dig redan idag. Sista anmälningsdag är den 14 maj.Läs mer om dagen här. 

VARMT VÄLKOMMEN!

Backup restore
Vanliga frågor och svar kring Backup

Hur snabbt går det att få tillbaka data efter ett haveri? Lagras vår data i Sverige? Vilken typ av information kan Backup som tjänst skydda? 

Backup

Vi besvarar de vanligaste frågorna om Backup som vi brukar få och förklarar vilka fördelar den kan ge din verksamhet.  

Ladda ner vår Q&A kring Backup


Backup restoreBackup som tjänst säkerställer att din information är säker och finns tillgängligMed IT-Totals Backup som tjänst kan du fokusera på din kärnverksamhet genom att låta oss hantera din backup och restore på ett säkert och tillgängligt sätt. Samtidigt som du får kontroll på era kostnader.

Läs mer om fördelar med Backup som tjänst.


Boka ett kostnadsfritt möte med en rådgivare

Vi går tillsammans igenom din verksamhets nuläge och ger därefter rekommendationer utefter era behov. Fyll i din kontaktuppgifter så kontaktar vi dig personligen för att boka en tid och mötesform som passar dig.

Frågor om backup
I samarbete med: 

Hewlett_Packard_Enterprise_logo.svgVeeam_logo_2017_green-500