20 jan 2016

IT-Total och HP vann Bolagsverkets upphandling av lagringslösning i hård konkurrens. Det blev till sist IT-Total som under fyra års tid får leverera lagringslösningar från HP till Bolagsverket.

Bolagsverket gick i november månad ut i en andra konkurrensutsättning för ramavtalsleverantörer på det statliga ramavtalet Servrar, lagring samt närliggande produkter och tjänster.

IT-Total och HP svarade på förfrågan ihop och vann avtalsupphandlingen i konkurrens med de sju andra leverantörerna som finns på ramavtalet med Kammarkollegiet avseende Server, Lagring och tjänster. Bolagsverket ansåg i sin utvärdering att HPs lagringsprodukter bäst uppfyllde tekniska krav och hade bästa totalpris.

- En jätterolig affär för oss på IT-Total ihop med HP Enterprise. Alla inblandade har gjort ett fantastiskt arbete tillsammans. Vi ser nu fram emot att leva upp till högt ställda förväntningar hos
kunden, säger Peter Wallin, Sälj- & marknadschef på IT-Total.

Bolagsverket finns i Sundsvall och är en av Sveriges större myndigheter. De granskar, registrerar och informerar för ett enkelt företagande och ett rättssäkert näringsliv. Bolagsverket samordnar och utvecklar effektiva tjänster för företag och företagande.

 

För mer information, kontakta:
Peter Wallin, Sälj- & marknadschef IT-Total, 073-522 23 84, peter.wallin@it-total.se
Pepe Attevall, Affärs- & partneransvarig för HP på IT-Total, 073-546 18 24, pepe.attevall@it-total.se