18 okt 2018

Fredrik Franzén tillträder som ny VD för IT-Total och efterträder Christer Alm som varit VD sedan starten 2011 och som nu går vidare till styrelsearbete inom koncernen.


Fredrik Franzen VDTillsammans med Peter Wallin, Stefan Borg, Lennart Pedersen och Christer Alm är Fredrik Franzén en av grundarna till bolaget och har tidigare varit både konsultchef och ansvarig för affärsutveckling på IT-Total.

- Det är ett naturligt steg i IT-Totals fortsatta tillväxtresa. Att både vara innovatören och den som ska se till att planerna verkställs och efterföljs blir allt svårare när man växer och vi har flera dotterbolag i koncernen som kräver mer då de med har kraftig tillväxt. Christer kommer vara kvar i bolaget i en mer strategisk roll och Fredrik kommer in med mycket energi och framåtanda. Vi har stort förtroende för hans förmåga att axla rollen som VD på IT-Total och fortsätta den positiva utvecklingen av bolaget, säger Stefan Borg, Styrelseordförande i IT-Total Holding.

- Jag ser fram emot att få leda den fortsätta tillväxtresan med IT-Total tillsammans med alla duktiga och engagerade medarbetare, säger Fredrik Franzén ny VD   på IT-Total.

För mer information, kontakta:
Peter Wallin, Marknadschef IT-Total, 073-52223 84, peter.wallin@it-total.se
Fredrik Franzén, VD IT-Total, 073-522 23 82, fredrik.franzen@it-total.se
Stefan Borg, Styrelseordförande IT-Total Holding, 073-522 23 80, stefan.borg@it-total.se