17 mar 2014

På Veeams event Partner Summit 2014 fick IT-Total utmärkelsen The Customers’ Choice

IT-Total fick utmärkelsen The Customers’ Choice på virtualiseringsleverantören Veeams årliga event Partner Summit 2014 den 13 mars på Berns i Stockholm. Evenemanget är ett tillfälle där Veeam bland annat belönar sina allra främsta partners som gjort ett fantastiskt jobb under 2013.

Nytt för i år är att man hade skapat priskategorin, Kundens val - The Customers’ Choice för att identifiera den återförsäljare som har tillfört bäst kvalitet, framgång och innovation för Veeam under 2013. Detta pris gav slutkunderna en röst och möjlighet att belöna den partner de ansåg varit mest lyhörd och kundorienterad under 2013. Kundernas val och vinnare av priset The Customers´Choice blev konsultbolaget IT-Total.

- Vi är mycket glada och stolta över att bli framröstad som vinnare av det finaste och mest prestigefyllda priset, där kunderna avgör. Tack vare våra skickliga medarbetare och stort engagemang har vi utmärkt oss bland alla Veeams partners. Utmärkelsen är ett kvitto på att vi erbjuder våra kunder virtualiseringslösningar och molntjänster i toppklass med högsta kvalité, säger Peter Wallin, Marknadschef på IT-Total.

IT-Total är Veeam Guldpartner, en av de svårare och högst värderade certifieringarna inom virtualiseringsbranschen.

För mer information, kontakta:
Peter Wallin, Marknadschef IT-Total, 073-522 23 84, peter.wallin@it-total.se

partner_summit_en_cat_4