15 dec 2013

IT-Total som nyligen etablerade sig i Kramfors tar sin första stora miljonaffär i Västernorrland

IT-Total har tecknat avtal med Kramfors kommuns om att leverera en ny modern datahall inkluderat rack, kylanläggning och brandsläckningssystem. Affären omfattaren en komplett anläggning installerad och driftsatt på plats under första kvartalet 2014. Projektet är ett samarbete mellan kommunen, IT-Total och Rittal och kommer att resultera i en hall som är modern, säker, energi- och kostnadseffektiv.

– Att Kramfors kommun valt oss som partner är en framgång och bidrar till att vi skapar en stark position lokalt inom den offentliga sektorn. Verksamheten har fått en fantastiskt bra start och många intresserade personer har hört av sig. Vi står för lokal kompetens, engagemang och nytänkande, och det verkar locka både kunder och nya medarbetare, säger Staffan Forslund, platschef IT-Total Kramfors.

- Vi har behov av en ny moden datahall som kommer möta framtidens utmaningar på ett bättre sätt. Att vi bygger lösningen på välkända kvalitetsprodukter ihop med en erfarna kompetenspartners som IT-Total gör att det känns tryggt och bra säger Anders Rodin, IT-chef Kramfors kommun.

För mer information, kontakta:
Staffan Forslund, Platschef IT-Total Kramfors, 070-622 21 94, staffan.forslund@it-total.se
Peter Wallin, Marknadschef IT-Total, 073-522 23 84, peter.wallin@it-total.se

Staffan Forslund IT-Total Kramfors

Staffan Forslund, Platschef IT-Total Kramfors