10 apr 2014

IT-Total kommer hantera IT-infrastrukturen för AIK Fotboll och kommer engagera sig i flera olika områden inom AIK

IT-Total kommer bland annat att sponsra AIK Dam som nu klivit upp i Damallsvenskan och avtalet sträcker sig över tre år.

- Partnerskapet med IT-Total medför att AIK Fotboll tillförs en bred kompetens med hög tillgänglighet inom IT-området. Samarbetet kommer att medföra en fortsatt utveckling av vår IT-miljö vilket kommer att ge en ökad effektivisering och högre säkerhet inom området, säger AIK Fotbolls ekonomichef Håkan Strandlund.

- Det känns extra kul att kunna presentera IT-Total som partner då de är ett Solna-baserat företag med stark lokal anknytning till AIK Fotboll. Precis som vi så förenar IT-total passion med professionalism och vi ser fram emot ett modernt samarbete där vi båda bidrar till den andres framgång, säger AIK Fotbolls kommersiella chef Niklas Nestlander.

- Det här känns väldigt bra och vi är stolta över att förknippas med AIK Fotboll, både när det gäller herr- och damlaget. Vi är ett företag med våra rötter i Solna. Det finns många likheter mellan IT-Total och AIK. Precis som AIK siktar vi alltid på att vinna och nå framgång genom att bygga Sveriges bästa lag med starka och duktiga individer. AIK är ett starkt varumärke som både berör och engagerar. Såklart är det ett mycket bra sätt för oss att exponera oss och bygga kundrelationer. Extra kul blir det genom att AIK valt oss som sin IT-leverantör med, säger Peter Wallin, marknadschef på IT-Total.

Partnerskapet är en del av IT-Totals fokus på sponsring av lag och idrott som främjar en sund och aktiv livsstil, avslutar Peter Wallin.

För mer information, kontakta:
Peter Wallin, Sälj- & marknadschef IT-Total, 073-522 23 84, peter.wallin@it-total.se

AIK fotboll