30 nov 2015

IT-Total gör en storsatsning på print och dokumenthantering och har rekryterat Daniel Törnros som affärsområdeschef för det nya affärsområdet Print & dokument.

Daniel kommer närmast från Atea i liknande roll och har under de senaste åren jobbat med print- och dokumenthanteringslösningar till både privata och offentliga kunder.

Print och dokumenthantering står för en stor del av många kunders IT-budget. Många gånger är kostnaden för detta för hög och skenande. IT-Total ser med denna satsningen en stor möjlighet att hjälpa både befintliga som nya kunder med ett modernare och effektivare sätt att hantera utskrifter och dokument. IT-Total erbjuder en helhetslösning, allt från analys, strategi och design till effektiv förvaltning av en komplett print- och dokumentlösning som tjänst.

- Kunder har behov av att få hjälpen inom detta område där ny teknik skapar nya möjligheter. Daniel med sin erfarenhet, kompetens och inte minst sin långsiktighet i kundrelationerna där han alltid sätter kundens bästa i fokus är helt rätt person att driva detta nya område för oss, som vi tror mycket på. Vi ska hjälpa kunder att arbeta mer effektivt och flexibelt gällande dokument och printlösningar, säger Peter Wallin, Sälj- & marknadschef på IT-Total.

För mer information, kontakta:
Peter Wallin, Sälj- & marknadschef IT-Total, 073-522 23 84, peter.wallin@it-total.se Daniel Törnros, Affärsområdeschef Print & dokument IT-Total, 073-522 44 88, daniel.tornros@it-total.se
daniel t?rnros 243
Daniel Törnros