2 sep 2019

Efter mer än åtta år i samma hus där vi under vår tillväxt utökat med större lokaler på flera våningsplan är det nu dags att flytta verksamheten till nybyggda, större, modernare och miljöklassade lokaler i Vasakronans Kvarter Hilton. Från och med den 2 september 2019 hittar ni IT-Total på Gustav III:s Boulevard 50 i Solna.

I likhet med klassiska hotellet ligger versionen av Vasakronans Kvarter Hilton nära det mesta i en kontorsfastighet i absolut toppskick med skandinaviska designerinfluenser. Fördelarna med flytten till Vasakronans Kvarter Hilton är många, bland annat får vi helt nya fräscha miljöklassade lokaler som skräddarsydda för verksamheten. Där samtliga delar av den kan arbeta tillsammans på ett och samma våningsplan. Samt att vi behåller närheten till många av våra samarbetspartners och kunder. Utöver det är det även bra kommunikation och en bra placering av arbetsplats oavsett vilken del av Stockholm man bor.

Med de nya lokalerna såg vi även chansen att vara proaktiva inför den tillväxtfas bolaget står inför med hjälp av det nya ägarskapet med Segulah. Dessutom har vi Sveriges bästa skyltläge – här syns vi för cirka 140 000 förbipasserande fordon varje dag.

- Ett företags lokaler är en viktig del av ens varumärke. Vi bryr oss jättemycket om våra kunder, medarbetare, partners, miljön och säkerhet. Det ska spegla oss, sticka ut och göra intryck. För oss är det viktigt att du trivs och känner dig trygg med oss helt enkelt. Den känslan vill vi att du ska få även när du besöker oss. Efter att ha följt bygget av Vasakronans Kvarter Hilton på nära håll och att våra medarbetarundersökningar pekat på några brister på nuvarande lokalerna var det såklart mycket positivt att hitta nya mer moderna lokaler som är byggda för att klara nivå LEED Platinum (den högsta miljöklassen inom fastigheter) utan att ens behöva flytta från området. Vi får nu en härlig, funktionell och inspirerande arbetsmiljö där vi arbetar och möts med våra kunder, partners och vänner. Sedan ska vi inte glömma takterrassen. Fina dagar blir terrassen en härlig bonus för oss alla på IT-Total, en möjlighet att kunna gå ut och fika, njuta av vädret och utsikten, säger Peter Wallin Marknadschef på IT-Total.

Jättevälkommen till oss på IT-Total!