11 dec 2019

Med över 15 års erfarenhet som cybersäkerhetskonsult är Magnus Järnhandske en viktig del i den höga målsättningen att bygga Sveriges bästa cybersäkerhetsavdelning för kunder och medarbetare.

Närmast kommer Magnus Järnhandske från Tieto Security Services. Dessförinnan var han med att bygga upp bolaget NSECs säkerhetssatsning innan bolaget såldes till Tieto. Magnus uppdrag har varit många genom åren och varit allt från cybersäkerhetsdesign, arkitektur, utreda incidenter och analysera hackerangrepp till att leda eller driva olika cybersäkerhetsprogram på nationell och internationell nivå. Sin passion för cybersäkerhet fick Magnus i ung ålder som etisk hackare.


När Magnus inte jobbar spenderar han fritiden med att styrketräna och träna Crossfit, där han även utbildar och coachar andra.

- Det känns bra och roligt att Magnus nu är på plats. Vi har känt varandra länge och jobbat ihop på både NSEC och Tieto Security Services. Nu ska vi tillsammans med stor inspiration fortsätta bygget av Sveriges bästa cybersäkerhetsteam, säger Sebastian Rosendahl Affärsområdeschef Cybersäkerhet på IT-Total.

- Jag är en driven och passionerad människa med förmåga att tänka utanför boxen och med ett genuint intresse för att hjälpa alla kunder. Det känns helt rätt att börja på IT-Total och att tillsammans med Sebastian Rosendahl få bygga upp och skapa något riktigt bra där vi kan göra skillnad för både kunder och medarbetare, säger Magnus Järnhandske, Chefsarkitekt för Cybersäkerhet på IT-Total.

För mer information, kontakta:

Fredrik Franzen, VD IT-Total, 073-522 23 82, fredrik.franzen@it-total.se