19 apr 2018

Mattias Arnersten är ny driftchef på IT-Total


Mattias Arnersten

Mattias Arnersten, Driftchef IT-Total

Mattias kommer närmast från Cygate och en tjänst som Cloud Operations Manager, där han under de senaste åren var delaktig och drev Cygates förändringsresa mot drift och tjänsteleverans. Mattias har även sedan tidigare erfarenhet från kundsidan där han i flera roller upphandlat och kravställt IT och drifttjänster som CTO på Bonnier Gaming Group och driftchef på Travellink. Mattias ingår i IT-Totals ledningsgrupp.

– Att Mattias blir en del av IT-Total känns väldigt bra. Jag är övertygad om att han blir en positiv kraft i bolaget och ledningsgruppen och att han tillsammans med driftavdelningen kommer att stärka och utveckla den positiva trend som vi har haft de senaste åren, säger Christer Alm, VD på IT-Total.

– Jag ser fram emot att bidra med min erfarenhet och drivkraft i IT-Totals resa att bli en av Sveriges ledande driftleverantörer med fokus på säkerhet och kvalitet. Som ett led i detta kommer vi bland annat att se över våra processer, rutiner och certifieringar för att ytterligare kvalitetssäkra och förbättra vårt tjänsteutbud mot våra kunder, kommenterar Mattias Arnersten, ny driftchef på IT-Total.


För mer information, kontakta:
Christer Alm, VD IT-Total, 076-787 231, christer.alm@it-total.se
Peter Wallin, Marknadschef IT-Total, 073-522 23 84, peter.wallin@it-total.se