29 jan 2020

Den 29 januari 2020 bjuder Radar in till den årliga konferensen som ger insikt i de mest centrala frågeställningarna kring säkerhetstjänster och i samband med detta släpps rapporten Cybersecurity 2020. IT-Total kommer att vara på plats med Åke Ekerbring i spetsen och prata säkerhet utifrån nya säkerhetsskyddslagstiftningen.

I Sverige digitaliseras det i allt högre utsträckning och vi blir därmed också mer sårbara. IT-säkerhet blir allt viktigare då det som behöver skyddas ökar samtidigt som hoten blir fler. Ovan på det tillkommer det dessutom nya regler, lagar och direktiv att ta förhålla sig till.

Vikten av att belysa, diskutera och förbereda sig väl inom IT-säkerhet är påtaglig. Diskutera säkerhet med oss på Radar Security Conference 2020 den 29 januari där du får möjlighet att träffa vår Säkerhetsskyddschef Åke Ekerbring. Han har en synnerligen gedigen bakgrund av säkerhetsarbete i tidigare roller vid Säkerhetspolisen samt Försvarsmaktens högkvarter.


Key Note kl. 14:30: Den nya Säkerhetsskyddslagen

Missa inte vårt key note föreläsning där Åke Ekerbring kommer att prata om hur ska vi möta samhällets krav på informationssäkerhet inom Sveriges mest skyddsvärda verksamheter. Han kommer även gå igenom den förändrade hotbilden och titta på de viktigaste förändringarna i säkerhetsskyddslagen: vem den påverkar, hur den påverkar och hur det bör hanteras.


Läs mer om vår Säkerhetsskyddshef Åke Ekerbring.
Läs mer om Radar Security Conference 2020.