Vi behöver förstärka organisationen med kompetens och engagemang i form av 2nd-line supporttekniker med fokus på nätverk och säkerhet till vår support

2/1 -19

Om rollen:
Du tar tillsammans med kollegorna på 2nd-line stort ansvar i att hjälpa våra kunders supportärenden till en rad olika tjänster och tekniker med fokus på nätverk och säkerhet. 2nd-linesupport präglas av kundfokus och en otrolig serviceanda. Det finns inga utmaningar som är för stora för att vi ska ge vårt yttersta. Det finns inga problem som inte går att lösa. Det är kunden vår supportorganisation brinner för.

Du är en lagspelare och ser alltid till verksamhetens bästa i stort och smått, samtidigt som du tar eget initiativ till din egen utveckling. Vi ser gärna att du sedan tidigare har arbetat med support av komplexa miljöer samt har erfarenhet av ITIL processer och ärendehantering.

För att lyckas i rollen bör du ha:

  • Goda kunskaper kring nätverk och säkerhet generellt
  • Grundläggande kunskap kring klient operativsystem och applikationer
  • Grundläggande kunskap om operativsystem som Windows Server 2008/2012/2016 och Linux
  • Grundläggande förståelse för applikationer som Exchange, MS SQL
  • Lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, både i svenska samt engelska

Meriterande är om du:

  • Är CCNA utbildad eller likvärdig och kanske även certifierad
  • Varit delaktig i att ta fram processer och rutiner
  • Arbetat med eller i en ISO certifierad organisation
  • Har erfarenhet av tjänsteutveckling och tjänsteinförande

 Vårt erbjudande till dig:
Hos oss är arbetet flexibelt och det är alltid nära till beslut. Arbetsplatsen präglas av gemenskap, engagemang, kompetens, kvalité och omtanke. För oss är det viktigt att alla medarbetare trivs och har balans i livet vi arbetar därför väldigt flexibelt och anpassat till medarbetarnas förutsättningar. I vårt team omges du av drivna och prestigelösa kollegor som tillsammans hittar den bästa lösningen för kunden, genom att ständigt utvecklas och utmana oss själva att bli bättre.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Marco Beutelrock, ansvarig servicedesk, på 073-522 73 89 eller marco.beutelrock@it-total.se.

Ansök och bli en av oss:
Vi kommer att intervjua löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt till anna.henderson@it-total.se