Vi är ett ungt företag som brinner för säkra och hållbara IT-infrastrukturlösningar. Just nu är vi inne i ett expansivt skede och söker därför fler affärsmän och affärskvinnor för att utöka vårt säljteam.

12 aug 2019

Värderar du en arbetsplats som är fylld av glädje, flexibilitet och gemenskap? Där det är nära till beslut och tempot är högt? Då skulle du nog trivas hos oss.  Våra kärnvärden Gemenskap, Engagemang, Kompetens, Kvalité och Omtanke genomsyrar allt vi gör.

Om rollen:
IT-Total är inne i ett expansivt skede och söker därför fler affärsmän- och kvinnor för att utöka vårt säljteam. Du kommer få ta stort eget ansvar och få möjlighet att ansvara för att driva egna affärer, från identifiering till avslut, mot ditt budgetmål. Du kommer ha stor möjlighet att styra din egen utveckling och ditt eget arbete, både innehålls- och prioritetsmässigt.

För att trivas i rollen:
För att trivas i rollen är det en fördel om du har en gedigen erfarenhet av försäljning och ett stort teknikintresse. Samt att du har ett starkt eget driv, är lyhörd och nytänkande samtidigt som du är bra på att bygga nätverk och bibehålla relationer. Du kommer att arbeta självständigt vilket kräver att du är självgående och initiativrik för att trivas med rollen.

För att trivas i rollen och hos oss på IT-Total bör du vara positiv, öppen och en lagspelare. Samt gilla när det händer mycket och ingen dag är den andra lik. IT-Total präglas av en familjär gemenskap där vi arbetar prestigelöst och med omtanke om varandra. Det är viktigt för oss att alla medarbetare kan stå för det och därmed viktigt att du känner att det tilltalar dig.

Vad vi erbjuder:

  • En innovativ arbetsgivare som satsar på framtiden
  • Ljusa fräscha lokaler i Frösundavik och granne med HPE, VMware mfl.
  • Frihet att styra din egen utveckling och ditt eget arbete
  • Goda förtjänstvillkor
  • Roligt på jobbet med mycket interna aktiviteter - allt från träning till resor och spelkvällar
  • Både fredagsfrukost och fika, ett välfyllt lager av färsk frukt och nötter, färskt bryggt kaffe och även Nespresso för den som önskar (självklart med både havre-, laktosfri- och standardmjölk)
  • Fri parkering i anslutning till kontor
  • Ett stenkast till både shopping på Mall of Scandinavia och natursköna Brunnsviken perfekt för löpning och lunchpromenader  

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Sanna Åhström, Rekrytering, på 073-271 19 33 eller sanna.ahstrom@it-total.se.

Ansök och bli en av oss:
Vi kommer att kalla till intervjuer löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt till sanna.ahstrom@it-total.se.