17 mar 2020

Är du grym på Office 365 och sugen på att jobba i en expertbetonad miljö med kollegor som är bland de vassaste i branschen?

Om rollen:

I rollen som Infrastructure Consultant i Digital Workspace kommer du arbeta i en lösningsorienterad roll åt IT-Totals kunder. Du kommer arbeta i både större och mindre projekt och agera specialist och rådgivare i dina konsultuppdrag. Tjänsten innefattar allt från förstudier, design till strategisk konsulting och implementation av lösningar.  Som konsult ansvarar du för att implementera kundernas krav och skapa mervärde genom tekniska lösningar i kundens verksamhet

Du arbetar nära våra kunder och säkerställer att vår leverans uppfyller kundernas behov och överenskomna nivåer samtidigt som du kontinuerligt arbetar med förbättringar och utveckling. Dina närmaste kollegor är en sammansvetsad grupp som präglas av hög kompetens, kvalitetstänkande, säkerhetstänkande och ett unikt kundfokus. Kunden och tjänsternas kvalitet är det vi brinner för.

Om du har intresse och erfarenhet av säkerhet är det ett stort plus! Just nu är vi i full färd med att bygga upp en egen affärsenhet för området säkerhet med fokus på Cybersäkerhet. Ett område vi brinner för, och med en ständig vision om att vi alltid ska vara den främsta leverantören av säker IT-infrastruktur.


För att lyckas i rollen:

Du är en lagspelare och ser alltid till verksamhetens bästa i stort och smått, samtidigt som du tar eget initiativ. Du är driven med en strävan att ligga i framkant inom ditt område, och förstår värdet av att arbeta proaktivt och brinner för att skapa förutsättning för det. Vi ser gärna att du arbetar som konsult idag eller har tidigare verkat i konsultrollen. Självklart brinner du för att skapa digitala arbetsplatser till våra kunder och tillsammans med dina kollegor driva IT-Total framåt inom det området.

Grupperingen består olika kompetenser inom Digital Workspace och just nu behöver vi förstärka med O365 kompetens för att gör grupperingen mer komplett . Är du en stjärna på O365 och vill vara med och driva Digital Workspace och IT-Total framåt? Välkommen att joina oss på vår spännande resa!

Vi söker dig som

 • Har gedigen erfarenhet att arbeta inom Office 365
 • Har minst 5 års dokumenterad erfarenhet att arbeta med komplex IT-infrastruktur.
 • Har en god vana av teknisk dokumentation och har ett genuint intresse av att dela med dig av din kunskap.
 • Har vana att delta i projekt med ansvar kring den IT-infrastrukturella leveransen.

Tekniska färdigheter: Office 365, Intunes, Windows 10, Microsoft SCCM, Endpoint Protection, Azure MFA, MDM, Active Directory

Meriterande tekniska färdigheter: VMware Workspace One, Citrix, VMware vSphere, VMware vSAN, VMware vRealize Operations, Dell server och Storage, HPE server och Storage, Veeam, Linux, Azure AD 


Vad vi erbjuder:

 • En innovativ arbetsgivare som satsar på framtiden
 • Ljusa fräscha lokaler i Frösundavik och granne med HPE, VMware mfl.
 • Frihet att styra din egen utveckling och ditt eget arbete
 • Goda förtjänstvillkor
 • Roligt på jobbet med mycket interna aktiviteter - allt från träning till resor och spelkvällar
 • Både fredagsfrukost och fika, ett välfyllt lager av färsk frukt och nötter, färskt bryggt kaffe och även Nespresso för den som önskar (självklart med både havre-, laktosfri- och standardmjölk)
 • Fri inomhusparkering i anslutning till kontor
 • Ett stenkast till både shopping på Mall of Scandinavia och natursköna Brunnsviken perfekt för löpning och lunchpromenader

Här har du en arbetsplats som är fylld av glädje, flexibilitet och gemenskap! Där det är nära till beslut och tempot är högt. Våra kärnvärden Gemenskap, Engagemang, Kompetens, Kvalité och Omtanke genomsyrar allt vi gör. Arbetsplatsen präglas av kamratskap och glädje och för oss är det jätteviktigt att alla medarbetare trivs och har balans i livet.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Sanna Åhström, Rekrytering, på 073-271 19 33 eller sanna.ahstrom@it-total.se.

Ansök och bli en av oss:
Vi kommer att kalla till intervjuer löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt genom att fylla i formuläret nedan.