29 jan 2020

IT-Total är just nu inne på en spännande resa där vi tar vårt affärsområde Cloud and Automation till nästa nivå. Då vi arbetar långsiktigt betyder det att vi behöver förstärka organisationen med kompetens för framtida leveranser.

Om rollen:

IT-Total växer och behöver fler strategiska och innovativa konsulter till affärsområdet Cloud and Automation, som vill vara med och bidra med idéer och lösningar såväl externt som internt.

Som konsult hos oss kommer du att agera specialist och en rådgivande roll i projekt och konsultuppdrag. Du arbetar självständigt i uppdrag och ansvarar både för längre projekt och punktinsatser. Detta innefattar allt från förstudier, design/arkitektur till strategisk konsulting och projektledning/implementation av lösningar. Du arbetar nära våra kunder och säkerställer att vår leverans uppfyller kundernas behov och överenskomna nivåer samtidigt som du kontinuerligt arbetar med förbättringar, utveckling och ny teknik.

Du ingår i en expertbetonad miljö och arbetar med konsulter som består av de allra vassaste inom sina respektive områden. Teamet präglas av hög kompetens, kvalitetstänkande, säkerhetstänkande samt ett unikt kundfokus. Kunden och tjänsternas kvalitet är det vi brinner för.

Om du har intresse och erfarenhet av säkerhet är det ett stort plus! Just nu är vi i full färd med att bygga upp en egen affärsenhet för området säkerhet med fokus på Cybersäkerhet. Ett område vi brinner för, och med en ständig vision om att vi alltid ska vara den främsta leverantören av säker IT-infrastruktur.

För att lyckas i rollen:
Du är en lagspelare och ser alltid till verksamhetens bästa i stort och smått, samtidigt som du tar eget initiativ. Du är driven med en strävan att ligga i framkant inom ditt område, och förstår värdet av att arbeta proaktivt och brinner för att skapa förutsättning för det. Vi ser gärna att du arbetar som konsult idag eller har tidigare verkat i konsultrollen.

Vi söker dig som:

 • Har minst 5 års dokumenterad erfarenhet att arbeta med komplex IT-infrastruktur.
 • Har en god vana av teknisk dokumentation och har ett genuint intresse av att dela med dig av din kunskap.
 • Har en stor bredd inom IT-infrastruktur och djup kunskap inom minst ett av följande områden: virtualisering, automatisering, serverinfrastruktur, nätverk, säkerhet eller storage.
 • Har vana att delta i projekt med ansvar kring den IT-infrastrukturella leveransen.
 • Har lätt att uttrycka dig i tal och skrift, både i svenska samt engelska.

Tekniska färdigheter: Azure, AWS, VMware Cloud foundation, VMware vRealize automation, VMware vCloud Director, Redhat Cloud Forms, Rest API

Meriterande tekniska färdigheter: VMware NSX, Javascript, Powershell

Vad vi erbjuder:

 • En innovativ arbetsgivare som satsar på framtiden
 • Ljusa fräscha lokaler i Frösundavik och granne med HPE, VMware mfl.
 • Frihet att styra din egen utveckling och ditt eget arbete
 • Goda förtjänstvillkor
 • Roligt på jobbet med mycket interna aktiviteter - allt från träning till resor och spelkvällar
 • Både fredagsfrukost och fika, ett välfyllt lager av färsk frukt och nötter, färskt bryggt kaffe och även Nespresso för den som önskar (självklart med både havre-, laktosfri- och standardmjölk)
 • Fri inomhusparkering i anslutning till kontor
 • Ett stenkast till både shopping på Mall of Scandinavia och natursköna Brunnsviken perfekt för löpning och lunchpromenader

Här har du en arbetsplats som är fylld av glädje, flexibilitet och gemenskap! Där det är nära till beslut och tempot är högt. Våra kärnvärden Gemenskap, Engagemang, Kompetens, Kvalité och Omtanke genomsyrar allt vi gör. Arbetsplatsen präglas av kamratskap och glädje och för oss är det jätteviktigt att alla medarbetare trivs och har balans i livet.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Sanna Åhström, Rekrytering, på 073-271 19 33 eller sanna.ahstrom@it-total.se.

Ansök och bli en av oss:
Vi kommer att kalla till intervjuer löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt  genom att fylla i formuläret nedan.