Vill du vara med och fortsätta bygga IT-Total? Vi växer så det knakar och söker efter en rekryterare som på ett nytänkande sätt kan hitta de bästa kandidaterna och har förmågan att förmedla vår kultur och våra värderingar. Du kommer själv att få bygga upp din roll och påverkar hur du vill arbeta.

4 apr 2019

Värderar du en arbetsplats som är fylld av glädje, flexibilitet och gemenskap? Där det är nära till beslut och tempot är högt? Då är du rätt för IT-Total! Våra kärnvärden Gemenskap, Engagemang, Kompetens, Kvalité och Omtanke genomsyrar allt vi gör.

Om rollen:
IT-Total är inne i ett expansivt skede och söker därför en rekryterare för att kunna anställa i den takt vi växer. Rollen är ny och du kommer själv att ansvara för att på bästa sätt utveckla och förvalta den. Du kommer tillsammans med HR och Marknad att arbeta med Employer Branding för att förmedla alla de positiva värden IT-Total står för samtidigt som du kommer arbeta traditionellt genom alla steg i en rekrytering, från behovsanalys till anställning.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av rekrytering inom IT eller i en annan roll inom IT där rekrytering varit en stor del av dina arbetsuppgifter. Du ska ha ett starkt eget driv, vara modig och nytänkande samtidigt som du är bra på att bygga nätverk och bibehålla relationer. Har du redan ett nätverk inom IT är det meriterande. Du kommer att arbeta självständigt vilket kräver att du är självgående och initiativrik. Vi ser gärna att du är högskoleutbildad men erfarenhet väger högre än utbildning.

För att passa in hos oss bör du vara positiv och öppen. Du gillar när det händer mycket och ingen dag är den andra lik. IT-Total präglas av en familjär gemenskap där vi arbetar prestigelöst och med omtanke om varandra. Det är viktigt för oss att alla medarbetare kan stå för det och därmed viktigt att du känner att det tilltalar dig.

Vad du får:

  • En innovativ arbetsgivare som satsar på framtiden
  • 78 härliga kollegor
  • Ljusa fräscha lokaler i Frösunda, Solna
  • Frihet att skapa din egen roll
  • Flexibilitet
  • Mycket interna aktiviteter, allt från träning till resor
  • Roligt på jobbet

Låter det intressant? Tveka inte att söka, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka din ansökan så snart som möjligt till anna.henderson@it-total.seGenom att du skickar in ditt CV och anmäler ditt intresse för aktuell tjänst, godkänner du villkoren enligt ovan. Du samtycker också i och med detta att vi lagrar dina personuppgifter.