24 feb 2020

Vill du jobba med Sveriges ledande specialister på säker IT-infrastruktur? Såklart du vill! Vi växer och söker nu en Senior Infrastructure Consultant som vill vara med och förstärka vår expertbetonade verksamhet.

Om rollen:

Just nu är vi i en fantastisk rolig och framgångsrik tillväxtfas, därför söker vi nu förstärkning till vår konsultverksamhet. Vi behöver strategiska och innovativa Seniora Infrastrukturkonsulter som vill vara med och bidra med idéer och lösningar inom såväl organisationen som hos kunden.

Som konsult hos oss kommer du att agera specialist och en rådgivande roll i projekt och konsultuppdrag. Du arbetar självständigt i uppdrag och ansvarar både för längre projekt och punktinsatser. Detta innefattar allt från förstudier, arkitektur till strategisk konsulting, projektledning och implementation av lösningar. Du arbetar nära våra kunder och säkerställer att vår leverans uppfyller kundernas behov och överenskomna nivåer samtidigt som du kontinuerligt arbetar med förbättringar, utveckling och ny teknik.

Du ingår i en expertbetonad miljö och arbetar med konsulter som består av de allra vassaste i branschen. Teamet präglas av hög kompetens, kvalitetstänkande, säkerhetstänkande samt ett unikt kundfokus. Kunden och tjänsternas kvalitet är det vi brinner för.

För att lyckas i rollen 

Du är en lagspelare och ser alltid till verksamhetens bästa i stort och smått, samtidigt som du tar eget initiativ. Du är driven med en strävan att ligga i framkant inom ditt område, och förstår värdet av att arbeta proaktivt och brinner för att skapa förutsättning för det. Vi ser gärna att du arbetar som konsult idag eller har tidigare verkat i konsultrollen.

Vi söker dig som

 • Har minst 5 års dokumenterad erfarenhet att arbeta med komplex IT-infrastruktur
 • Har en god vana av teknisk dokumentation och har ett genuint intresse av att dela med dig av din kunskap
 • Har en stor bredd inom IT-infrastruktur och djup kunskap inom minst ett av följande områden: virtualisering, automatisering, serverinfrastruktur, nätverk, säkerhet eller storage
 • Har vana att delta i projekt med ansvar kring den IT-infrastrukturella leveransen
 • Har lätt att uttrycka dig i tal och skrift, både i svenska samt engelska

Vad vi erbjuder:

 • En innovativ arbetsgivare som satsar på framtiden
 • Ljusa fräscha lokaler i Frösundavik och granne med HPE och VMware
 • Frihet att styra din egen utveckling och ditt eget arbete
 • Goda förtjänstvillkor
 • Roligt på jobbet med mycket interna aktiviteter - allt från träning till resor och spelkvällar
 • Både fredagsfrukost och fika, alltid ett välfyllt lager av färsk frukt och nötter, färskt bryggt kaffe och även Nespresso för den som önskar (självklart med både havre-, laktosfri- och standardmjölk)
 • Fri inomhusparkering i anslutning till kontor
 • Ett stenkast till både shopping på Mall of Scandinavia och natursköna Brunnsviken  - perfekt för löpning och lunchpromenader

Här har du en arbetsplats som är fylld av glädje, flexibilitet och gemenskap! Där det är nära till beslut och tempot är högt. Våra kärnvärden gemenskap, engagemang, kompetens, kvalité och omtanke genomsyrar allt vi gör. Arbetsplatsen präglas av kamratskap och glädje, för oss är det jätteviktigt att alla medarbetare trivs och har balans i livet

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Sanna Åhström, Rekrytering, på 073-271 19 33 eller sanna.ahstrom@it-total.se.

Ansök och bli en av oss:
Vi kommer att kalla till intervjuer löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt genom att fylla i formuläret nedan.