Vi är ett ungt företag som brinner för säkra och hållbara IT-infrastrukturlösningar. Just nu är vi inne i ett expansivt skede och söker därför fler affärsmän och affärskvinnor för att utöka vårt säljteam.

12 aug 2019

Värderar du en arbetsplats som är fylld av glädje, flexibilitet och gemenskap? Där det är nära till beslut och tempot är högt? Då är du rätt för IT-Total! Våra kärnvärden Gemenskap, Engagemang, Kompetens, Kvalité och Omtanke genomsyrar allt vi gör.

Om rollen:
IT-Total växer och nu söker vi en tjänstesäljare till vårt framgångsrika säljteam. Primärt kommer du att sälja våra driftstjänster inom IT-infrastruktur.

Du kommer att få ta ett helhetsansvar för affären, allt från att hitta kunden, bygga relationen, ta fram rätt lösning, till avslut och uppföljning. Du kommer arbeta självständigt med stor frihet, parallellt med att agera som affärsprojektledare i affärsteamet bestående av lösningsarkitekt, affärsområdesansvarig  och driftansvarig.

Du kommer ha stor möjlighet att styra din egen utveckling och ditt eget arbete, både innehålls- och prioritetsmässigt.

För att trivas i rollen:
För att trivas i rollen är det en fördel om du har en gedigen erfarenhet av lösningsförsäljning gärna med inriktning på driftstjänster. Samt att du har ett starkt eget driv, är lyhörd och nytänkande samtidigt som du är bra på att bygga nätverk och bibehålla relationer. Du kommer att arbeta självständigt vilket kräver att du är självgående och initiativrik för att trivas med rollen.

För att trivas i rollen och hos oss på IT-Total bör du vara positiv, öppen och en lagspelare. Samt gilla när det händer mycket och ingen dag är den andra lik. IT-Total präglas av en familjär gemenskap där vi arbetar prestigelöst och med omtanke om varandra. Det är viktigt för oss att alla medarbetare kan stå för det och därmed viktigt att du känner att det tilltalar dig.

Vad vi erbjuder:

  • En innovativ arbetsgivare som satsar på framtiden
  • Ljusa fräscha lokaler i Frösundavik och granne med HPE, VMware mfl.
  • Frihet att styra din egen utveckling och ditt eget arbete
  • Goda förtjänstvillkor
  • Roligt på jobbet med mycket interna aktiviteter - allt från träning till resor och spelkvällar
  • Både fredagsfrukost och fika, ett välfyllt lager av färsk frukt och nötter, färskt bryggt kaffe och även Nespresso för den som önskar (självklart med både havre-, laktosfri- och standardmjölk)
  • Fri parkering i anslutning till kontor
  • Ett stenkast till både shopping på Mall of Scandinavia och natursköna Brunnsviken perfekt för löpning och lunchpromenader  

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Sanna Åhström, Rekrytering, på 073-271 19 33 eller sanna.ahstrom@it-total.se.

Ansök och bli en av oss:
Vi kommer att kalla till intervjuer löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt till sanna.ahstrom@it-total.se.

Om IT-Total:
IT-Total grundades 2011 av Fredrik Franzén, Christer Alm, Peter Wallin, Stefan Borg och Lennart Pedersen med ett tydligt mål att vara det bästa företaget för såväl kunder som medarbetare. Sedan start har vi representerat något nytt genom att vara nytänkande, kundfokuserade och framtidsinriktade. Vår affärsidé är att leverera säker och hållbar IT-infrastruktur och det gör vi med ett stort engagemang, hög kvalité, kompetens och omtanke. Det spelar ingen roll om våra kunder behöver en lokal lösning, en hybridlösning, en molntjänst eller en komplett IT-drift. Tillsammans med dem skapar vi en säker och hållbar IT-infrastruktur i världsklass. Vi bryr oss. Jättemycket.