25 mar 2020

Vi hälsar vår nya kollega och Client Relations Manager Ulrika Wergens välkommen. Hon har mångårig erfarenhet av IT-branschen och kommer senast från Atea i en roll som Contract and Client Manager.

Ulrika Wergens har en lång erfarenhet av IT-branschen och tjänsteförsäljning i synnerhet. Detta bland annat i roller som Key Account Manager, affärsutvecklare, säljare och säljansvarig från bland företag som Tieto, Telecomputing och Atea. Hon kommer att stärka upp och bidra med värdefull erfarenhet och engagemang i rollen som Client Relations Manager hos IT-Total.


- Det känns väldigt kul att ansluta till IT-Total. Ett företag som verkligen menar allvar med att sätta kunden i första rummet och att arbeta proaktivt. Grundat på min tidigare erfarenhet inom branschen är jag övertygad om att IT-Total kommer ta en allt mer tydlig plats på den svenska marknaden. IT-Total tar med sin gedigna kompetens det bästa bitarna från branschen för att skapa något som känns nytt och som det finns ett tydligt behov av.  Man gör det med det tempo och flexibilitet som krävs utan att för den skull inte sätta säkerhet, tydlighet och kvalité i främsta rummet. Känns otroligt kul att vara på ett bolag som lyckas kombinera detta. IT-Total är på en resa jag inte vill missa, säger Ulrika Wergens, Client Relations Manager på IT-Total.

- Ulrika är ett mycket välkommet tillskott till vårt säljteam. Jag är övertygad att hon med sitt engagemang, kompetens och omtanke för våra kunder kommer att bidra tillsammans med resten av vårt team till vår fortsatta resa och vår vision att vara det säkra IT-företaget som bryr sig, säger Peter Wallin, Affärsutveckling, IT-Total.


För mer information, kontakta:
Peter Wallin, Affärsutveckling, IT-Total, 073- 522 23 84, peter.wallin@it-total.se 


Vill du också som Ulrika vara med och bygga det säkra IT-företaget som bryr sig?

Läs mer på vår karriärsida.

Läs mer om vår vision att vara det säkra IT-företaget som bryr sig.