19 mar 2020

Caroline Rasmusson förstärker vår Servicedesk i rollen som 1st linesupport technician. Hon kommer senast från Praktikertjänst som supporttekniker.

Caroline Rasmusson är i grunden utbildad tandhygienist. Närmast kommer Caroline från Praktikertjänst där hon arbetade som supporttekniker och supporterade tandvårdskliniker i hela Sverige med deras journalsystem. Caroline har stor en erfarenhet av kundbemötande och kommer nu att stärka upp vår Servicedesk i rollen som 1st linesupport technician.


- Nu har jag bytt inriktning från tandvård till IT och ser fram emot att få göra min utvecklingsresa inom IT hos IT-Total. Det jag fastnade för hos IT-Total var alla trevliga medarbetare som besitter en vass kompetens inom IT samt att företaget verkligen bryr sig om sina medarbetare och erbjuder utvecklingsmöjligheter, säger Caroline Rasmusson, 1st linesupport technician på IT-Total.

- Caroline är ett efterlängtat tillskott till vår Servicedesk. Jag är övertygad om att hon med sin erfarenhet och sitt sätt att strukturera kommer att bidra till nöjda kunder tillsammans kollegorna på Servicedesk och utveckla vår servicenivå ytterligare, säger Marco Beutelrock, Service & Operation Manager, IT-Total.

Varmt välkommen till gänget!


Vill du också som Caroline vara med och bygga Sveriges bästa servicedesk?

Läs mer på vår karriärsida  

För mer information, kontakta:
Marco Beutelrock, Service & Operation Manager, IT-Total, 073-522 73 89, marco.beutelrock@it-total.se