9 dec 2015

IT-Total i rekryteringsoffensiv utökar sin konsultkår med Kim Johansson specialistkonsult inom datacenter som närmast kommer från Dell, och Jimmy Hurtig specialistkonsult inom Microsoft som närmast kommer från ITF.

IT-Total som är ett snabbväxande IT-konsultbolag söker IT-konsulter som ligger i framkant för att kunna möte den ökade konsultefterfrågan inom alla våra verksamhetsområden.

Både Kim och Jimmy tillhör de främsta inom sina områden och är efterfrågade hos många kunder. Jimmy kommer utöver sin konsultroll även ansvara för att utveckla vårt erbjudande runt Microsoft.

- Det känns jättebra och jag är otroligt glad över att dessa båda duktiga killar kommer in i gänget på IT-Total. Vi har en kraftfull tillväxt av konsultbehov hos våra kunder just nu, säger Fredrik Franzen, Konsultchef på IT-Total.

- Vi behöver fler konsulter i samma nivå som dessa båda killar till alla våra områden. Så är du IT-konsult och tillhör de främsta inom ditt område och vill arbeta i en miljö som uppmuntrar entreprenörskap och där seniora konsulter ständigt får möjlighet att utvecklas är du välkommen att kontakta mig, avslutar Fredrik Franzen.

 

För mer information, kontakta:
Peter Wallin, Sälj- & marknadschef IT-Total, 073-522 23 84, peter.wallin@it-total.se
Fredrik Franzen, Konsultchef IT-Total, 073- 73-522 23 82, fredrik.franzen@it-total.se

konsulter itt