28 jan 2020

Konrad Falk förstärker vårt team inom Cyber Security. Han har en lång erfarenhet från IT-branschen och kommer närmast från Tieto Security Services där han arbetade som Lead Cyber Security Advisor.

Konrad har jobbat med Cybersäkerhet, IT-säkerhet, IT-drift och allmänt IT i olika roller sedan 2003. Dels som driftchef, IT-chef och IT-säkerhetsansvarig och dels som ren konsult hos bolag som NSEC och nu senast Tieto Security Services där han arbetade som Lead Cyber Security Advisor.Uppdragen som konsult har varierat med tiden men det har varit allt från design och implementation av olika typer av IT-säkerhetslösningar, utredningar av incidenter, hackerangrepp och utförande av pen-tester till att agera rådgivare i cybersäkerhetsfrågor och hålla i utbildningar inom cybersäkerhet och IT-säkerhet. 

- Vi är mitt i en expansionsfas och är superglada och stolta över att ha Konrad på plats hos oss som konsult. Jag är övertygad om att Konrad kommer att tillföra väldigt mycket till vårt team inom Cyber Security och att vi på IT-Total kommer att kunna ta ett ännu större steg framåt när det gäller säkerhet, säger Robert Rangdag, Konsultchef, IT-Total.


För mer information, kontakta:

Robert Rangdag, Konsultchef, IT-Total, 073-522 73 85, robert.rangdag@it-total.se

Läs mer om vad vi bryr oss om.