12 feb 2020

Varmt välkommen till en eftermiddag i våra nya lokaler som går i säkerhetens tecken. Jan Olsson från Polisen kommer att vara på plats och prata kring frågeställningen: ”Cybercrime - ett samhällshot?” och vår säkerhetsskyddschef Åke Ekerbring kommer att berätta mer om "Den nya Säkerhetsskyddslagen". Dessutom kommer vår VD Fredrik Franzén ge dig en sammanfattning av Radars senaste cyberrapport.

I Sverige digitaliseras det i allt högre utsträckning och vi blir därmed också mer sårbara. IT-säkerhet blir allt viktigare då det som behöver skyddas ökar samtidigt som hoten blir fler. Ovan på det tillkommer det dessutom nya regler, lagar och direktiv att ta förhålla sig till. Vikten av att belysa, diskutera och förbereda sig väl inom IT-säkerhet är påtaglig.


DAGENS TALARE

TILL ANMÄLAN

AGENDA: 

15:00 Rapport: CyberSecurity 2020 - Fredrik Franzén
Fredrik Franzén hälsar alla välkomna och berättar mer kring IT-Totals vision kring att vara det säkra IT-företaget. Dessutom kommer han att ge dig en sammanfattning av Radars senaste cyberrapport som släpptes 29/1.  

15:30 "Den nya säkerhetskyddslagen " - Åke Ekerbring
Missa inte vår föreläsning där vår säkerhetsskyddschef Åke Ekerbring kommer att prata om "Den nya Säkerhetsskyddslagen"- hur ska vi möta samhällets krav på informationssäkerhet inom Sveriges mest skyddsvärda verksamheter.Han kommer även gå igenom den förändrade hotbilden och titta på de viktigaste förändringarna i säkerhetsskyddslagen: vem den påverkar, hur den påverkar och hur det bör hanteras.

16:00 ”Cybercrime - ett samhällshot?” - Jan Olsson
Jan Olsson från Polisen att vara på plats och prata kring frågeställningen: ”Cybercrime - ett samhällshot?” 

16:30 - Mingel och rundvandring i de nya lokalerna
Vi bjuder på dryck och tilltugg.


Säkra din plats och anmäl dig redan idag. Begränsat antal platser.

TILL ANMÄLAN


Läs mer om vår Säkerhetsskyddshef Åke Ekerbring.

Läs mer om vad vi bryr oss om.
STORT TACK TILL VÅRA SPONSORER