6 feb 2020

Igår gick branschen största gala Guldmyran av stapeln. Ett årligt event där HP och HPE hyllar partnerekosystemet. Vid kvällens slut stod det klart att IT-Total efter att varit nominerade i flertalet kategorier stod som vinnare i prestigefyllda kategorin ”Growth”.

IT-Total var sammanlagt nominerad av HPE i fyra kategorier: ”Partner of the Year”, ”Strategic Deal”, ”Innovation” och ”Growth”. Efter en inspirerande och energirik galakväll stod det klart att IT-Total kammade hem pris i kategorin ”Growth”. Där prisutdelare Toni Drk, Channel, SP & Alliances Sales Director, HPE, inledde motiveringen med ”Man behöver inte vara liten för att växa stort…” och fortsatte sedan med ”de har förmågan att göra branschens utmaningar till affärsmöjligheter. Med höga krav på er själva bygger ni förtroende hos riktigt krävande kunder med er djupa kompetens”.


- Fantastiskt kul att stå som vinnare i kategorin ”Growth”. Ett stort tack till HPE, våra kunder och medarbetare som tillsammans gjort detta möjligt. Vi älskar att växa tillsammans med er. 2019 var ett spännande år för vårt partnerskap där vi dubblade föregående år. Nu ser vi framemot att fortsätta växa och tillsammans göra Sverige säkrare, säger Fredrik Franzén, VD, IT-Total.

- Det känns väldigt roligt att de gedigna arbete vi gjort med vår strategiska satsning på paketerade, verifierade och helt säkerhetsklassade lösningar redan börjar ge resultat i vår långsiktiga tillväxtresa tillsammans med HPE, säger Jonas Qvarnström, Business Area Manager Server/Storage/Backup/DR, IT-Total.

För mer information, kontakta:
Fredrik Franzen, VD på  IT-Total, 073-522 23 82, fredrik.franzen@it-total.se

Läs mer om vad vi bryr oss om.