Dokument- & utskriftstjänster

Smidigare dokumenthantering till en lägre kostnad

Utskriftstjänster
Vi hjälper till med en nulägesanalys/behovsanalys och synliggör dolda kostnader inom utskrifter. Vår uppfattning är att många företag och organisationer kan sänka kostnaderna för detta med runt 25%.

Säkra utskrifter
Med Follow me som utskriftslösning hämtar du din utskrift på den enhet som finns tillgänglig. Du får  full kontroll över din utskrifter då du enkelt kan logga in och hanterar utskrifterna direkt från skrivaren.

Utskrift som tjänst
Köp dina utskriftsbehov som en tjänst och till en fast månadskostnad. Överlåt utskriftsmiljön till IT-Total och få en anpassad tjänst som täcker utskriftsenheter, installation, förbrukningsmaterial, support, drift och service.

Utskriftstillbehör
Vi erbjuder ett varierat utbud från kända tillverkare när det är dags att beställa tillbehör till din utskriftsmiljö. När du samlar din inköp hos oss kan vi erbjuda avtal för enklare och kostnadseffektiva inköp genom vår WEBSHOP.

Smartare dokumenthantering
Vi hjälper gärna till med att effektivisera dina dokumentflöden i form av utskrifter, kopior, scanning, arkivering och lagring. Bättre hantering av digitala och analoga dokument betyder ofta ökad produktivitet och säkerhet. 

IT-TOTAL_180205_ADAM6623_aRGB

Daniel Törnros

Försäljningschef

073- 522 44 88