IT Total in english

Trainee

Börja din karriär som Trainee

Är du en IT-entusiast med intresse för säkerhet? Har du som vi en stark passion för hur tekniken ska användas till att lösa problem och utmaningar? Läs mer om rollen som Trainee på IT-Total och ta chansen att utvecklas på ett IT-företag i framkant.

Rollen som Trainee på IT-Total

Som Trainee på IT-Total erbjuds du möjlighet att utvecklas professionellt, bygga upp din karriär samtidigt som du har roligt tillsammans med andra deltagare och kollegor. Under traineeperioden lär du känna vår verksamhet och får en gedigen introduktion inom det verksamhetsområde som just du brinner för.

Vår ambition är att du ska få lära dig och fördjupa dig inom det område du brinner för men också processer och företagskultur. Inom ett klart uttalat ansvarsområde får du lösa konkreta arbetsuppgifter som är typiska för arbetsplatsens verksamhet. Under din traineeperiod jobbar vi med din utveckling i syfte att du ska bli ännu mer rustad inför din fortsatta karriär. Du får coachning och stöttning av din praktikchef och efter varje traineeperiods slut får du feedback på vad som har gått bra och vad du kan utveckla vidare.

 

Ansökan

IT-Total lägger ut annons när vi har möjlighet att ta emot Trainee och annonsen hittar du längre ned på denna sida. Om det inte finns en annons ute just nu så betyder det att vi inte har någon traineeplats att erbjuda för tillfället. Normalt tar vi emot Trainee under vår och höst, så håll koll och kanske dyker det upp en annons inom snart framtid. Vi erbjuder främst Traineeplatser inom IT-Totals tjänsteområde Cyber Security och Servicedesk, men ibland dyker det även upp möjligheter inom andra områden.

Vi får in många ansökande om Traineeplats på IT-Total, vi går igenom samtliga ansökande och kontaktar de personer som matchar våra sökta profiler bäst. Vi genomför löpande urval med två-tre intervjuer och därefter gör vi en sista screening. Om du går vidare i processen kommer du att genomgå en säkerhetsprövning vilken innefattar bakgrundskontroll och säkerhetsprövningsintervju. Förutsatt att du går igenom säkerhetsprövningen och har svenskt medborgarskap kan vi erbjuda dig en plats som Trainee på IT-Total.

Tillgängliga Traineeplatser annonseras på vår hemsida under lediga tjänster som du även hittar längst ned på denna sida.

 

IT-Total är en plats för alla

Hos oss blir du snabbt en i gänget och vi månar om att vara en arbetsplats för alla. IT-Total har karriärvägarna för dig som vill utvecklas och fördjupa dig som specialist. Vår kultur präglas av ambition och nytänkande, du blir en del av en öppen och dynamisk arbetsplats där professionell och personlig utveckling värderas högt.

Christian Wallins praktik ledde till anställning på IT-Total

Christian har gått sitt sista år på programmet som IT-Säkerhetstekniker på Newtons Yrkeshögskola i Stockholm. Som en del av utbildningen fick eleverna utföra LIA, lärande i arbete, och Christian sökte sig därför till Cybersäkerhetsavdelningen på IT-Total. Efter sin LIA blev Christian erbjuden en fast anställning på företaget.

Lediga tjänster

Linuxtekniker

Vill du jobba med kollegor i världsklass i ett bolag som växer så det knakar? Då är du välkommen till IT-Total! Läs mer om varför du ska välja just oss…

SOC/CDC Analytiker

Vill du arbeta framtidsinriktat med att hjälpa våra kunder med säkerhetstjänster som gör skillnad? Då erbjuder vi dig en arbetsplats som präglas av hög…

Infrastructure Technician

Vill du jobba med ett vinnande team?

Är du expert på Microsoft 365?

Vill du jobba med ett vinnande team?

DevOps Engineer

Vill du jobba med ett vinnande team?

Nätverkstekniker

IT-Total söker en nätverkstekniker till vårt framgångsrika team med spelare som är bland de bästa inom digitalisering och cybersäkerhet. Vill du arbeta…

Försäljningschef

På IT-Total brinner vi för att hjälpa medelstora och stora företag med en säkrare digitaliseringsresa.  Vi gör det genom att leverera Managerade…

Solution Architect

Vill du jobba med ett vinnande team?

IT-Supporttekniker

Välkommen till en arbetsplats som ger dig glädje, stimulans och möjlighet att utvecklas inom det område just du brinner för. Hos oss blir du en till…

LIA-praktik

Som Trainee på IT-Total erbjuds du möjlighet att utvecklas professionellt och bygga upp din karriär inom det område just du brinner för.

Skicka en spontanansökan

Vi letar alltid efter fler personer som delar våra värderingar och vår vision att vara det säkra IT-företaget som bryr sig.
Spontanansökan

Anna Henderson

Head of HR