IT Total in english

Trainee

Börja din karriär som Trainee

Är du en IT-entusiast med intresse för säkerhet? Har du som vi en stark passion för hur tekniken ska användas till att lösa problem och utmaningar? Läs mer om rollen som Trainee på IT-Total och ta chansen att utvecklas på ett IT-företag i framkant.

Rollen som Trainee på IT-Total

Just nu erbjuder vi Trainee/LIA på IT-Totals Servicedesk, där kommer du att få lära dig IT-support och olika teknologier som våra IT Supporttekniker arbetar med. Som Trainee på IT-Total erbjuds du möjlighet att utvecklas professionellt, bygga upp din karriär samtidigt som du har roligt tillsammans med andra deltagare och kollegor. Under traineeperioden lär du känna vår verksamhet och får en gedigen introduktion inom det verksamhetsområde som just du brinner för.

Vår ambition är att du ska få lära dig och fördjupa dig inom det område du brinner för men också processer och företagskultur. Inom ett klart uttalat ansvarsområde får du lösa konkreta arbetsuppgifter som är typiska för arbetsplatsens verksamhet. Under din traineeperiod jobbar vi med din utveckling i syfte att du ska bli ännu mer rustad inför din fortsatta karriär. Du får coachning och stöttning av din praktikchef och efter varje traineeperiods slut får du feedback på vad som har gått bra och vad du kan utveckla vidare.

 

Ansökan

IT-Total lägger ut annons när vi har möjlighet att ta emot Trainee och annonsen hittar du längre ned på denna sida. Om det inte finns en annons ute just nu så betyder det att vi inte har någon traineeplats att erbjuda för tillfället. Normalt tar vi emot Trainee under vår och höst, så håll koll och kanske dyker det upp en annons inom snart framtid. Vi erbjuder främst Traineeplatser inom IT-Totals tjänsteområde Infrastruktur och Servicedesk, men ibland dyker det även upp möjligheter inom andra områden.

Vi får in många ansökande om Traineeplats på IT-Total, vi går igenom samtliga ansökande och kontaktar de personer som matchar våra sökta profiler bäst. Vi genomför löpande urval med två-tre intervjuer och därefter gör vi en sista screening. Om du går vidare i processen kommer du att genomgå en säkerhetsprövning vilken innefattar bakgrundskontroll och säkerhetsprövningsintervju. Förutsatt att du går igenom säkerhetsprövningen och har svenskt medborgarskap kan vi erbjuda dig en plats som Trainee på IT-Total.

Tillgängliga Traineeplatser annonseras på vår hemsida under lediga tjänster som du även hittar längst ned på denna sida.

 

IT-Total är en plats för alla

Hos oss blir du snabbt en i gänget och vi månar om att vara en arbetsplats för alla. IT-Total har karriärvägarna för dig som vill utvecklas och fördjupa dig som specialist. Vår kultur präglas av ambition och nytänkande, du blir en del av en öppen och dynamisk arbetsplats där professionell och personlig utveckling värderas högt.

Anna Henderson

Head of HR

Birna fick jobb inom cybersäkerhet direkt efter LIA

I oktober 2021 påbörjade Birna sin resa på cybersäkerhetsavdelningen hos IT-Total. Som en del av hennes utbildning till IT-säkerhetsspecialist ingick LIA. Efter sin LIA blev hon erbjuden jobb på IT-Total.

Lediga tjänster

Förstärkning till vår innesäljavdelning

Vi söker en engagerad och driven innesäljare på heltid till vårt team på IT-Total! I tjänsten kommer du att spela en nyckelroll i organisationen samt vara…

Microsoft 365 Specialist

Intresseras du av att arbeta med säkra Microsoftlösningar och vill bidra till ett IT-tryggare Sverige? Har du tidigare erfarenhet av design, skapa säkra…

Cloud Operation Specialist

Är du specialist på Azure? Då är det dig vi behöver.

Network Security Specialist

Vill du arbeta med teknik i framkant med specialister inom nätverk och kommunikation med stort fokus på säkerhet? Vill du arbeta på en trygg och innovativ…

Network Technician

Vill du utmanas och utvecklas inom nätverk och kommunikation med stort fokus på ny teknik och säkerhet? Vill du arbeta på en trygg och innovativ…

Spontanansökan

Hittar du ingen ledig tjänst som matchar just dig? Skicka in en spontanansökan till oss! Vi letar alltid efter fler personer som delar våra värderingar…

Skicka en spontanansökan

Vi letar alltid efter fler personer som delar våra värderingar och vår vision att vara det säkra IT-företaget som bryr sig.
Spontanansökan

Anna Henderson

Head of HR