IT Total in english

Digital Workplace

Allt för en IT-trygg arbetsdag.

Arbetsplatsen är inte längre ett ställe att gå till utan något som alltid följer med oss. Applikationer och tjänster förväntas fungera felfritt var vi än befinner oss och oberoende av vilken enhet som används.

För att ni ska kunna fokusera på er verksamhet tar vi på IT-Total hand om allt som behövs för en säker och produktiv arbetsdag. 
 
Användarupplevelse 
Med vår förmåga inom DEX (Digital Employee Experience / Digital användarupplevelse) och Analytics analyserar och förbättrar vi användarupplevelsen av applikationer, enheter och arbetsuppgifter så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet. 

Klimatsmart och effektivt 
Vi förbrukar idag mer resurser än jorden kan producera. För att vi ska kunna leva i en hållbar miljö måste den trenden vändas. Med oss kan era datorer leva längre med oförminskad prestanda – genom att förbruka färre datorer påverkar vi klimatet positivt. 
Vi på IT-Total ser till att era enheter är redo att användas direkt vid leverans och håller mjukvaran och applikationerna säkra och uppdaterade under hela livslängden. När hårdvaran till slut ska bytas ut tar vi hand om hela processen och hanterar den genom säkert återbruk eller miljömässig destruering med tydlig återrapportering där ni kan se vad som har hänt med era enheter. 
 
Vi efterlever kraven mot säkerhetsskyddslagen 
Med oss som partner och IT-leverantör kan ni känna er trygga. Vi är NIS-leverantör och certifierade mot ISO27001, samt efterlever säkerhetsskyddslagen och andra kundspecifika lagstiftningar inom ramen för våra uppdrag. Vilket innebär att alla på IT-Total är säkerhetsprövade. Detta gör oss till en heltäckande leverantör inom Digital Workplace – allt för din IT-trygghet.  

Jag önskar att ni kontaktar mig:

Magnus Anhede

Head of Digital Workplace

Client as a Service

Med denna tjänst kan ni sätta funktion och produktivitet i fokus samtidigt som ni får en så smidig och problemfri hantering av klienter som möjligt. Genom en kontinuerlig analys av verksamheten förser vi er proaktivt med lösningar som fokuserar på användarupplevelse och livscykelhantering av Workplace klienter.

M365 as a Service

För användarnära funktioner som förenklar distansarbete med bibehållen användarupplevelse och säkerhet finns M365 as a Service. Här väver vi samman Microsoft 365 funktioner för produktivitet, samverkan och enhetshantering för att på ett skalbart och flexibelt sätt passa er miljö och era behov.

Känner ni att ni har full insikt i hur er Microsoft 365-miljö mår?

Med hjälp av Microsoft 365-experter ifrån IT-Total så kan ni få kontroll på er Microsoft 365-miljö och skapa förutsättningarna för att få en effektiv och säker plattform som berikar och stöttar era anställda. Våra experter kommer att leverera insikter, rekommendationer och planerade aktiviteter samt förbättringar unika för just er organisation.

Webshop

I vår webshop hittar du ett brett sortiment av produkter, tjänster & tillbehör.

Vendors & Partners

Affärsområdets teknologistack består av noga utvalda leverantörer och samarbetspartners, där vi erbjuder marknadsledande IT-lösningar.

Insikter, nyheter och inspiration kring IT-säkerhet

Höstens shoppingyra är här – 5 tips på hur du handlar säkert

Den 24:e november 2023 infaller Black Friday, en av årets största shoppingdagar. Många butiker och återförsäljare sänker sina priser även veckan innan,…

Livet på en SOC

En SOC, eller Security Operations Center sover aldrig. 24/7, 365 dagar om året övervakas aktivitet i nätverk och system. SweClockers gjorde ett besök och…

Utbildning är bästa försvar

Hotbilden mot Sverige har förändrats drastiskt den senaste tiden. Med ett pågående krig i Europa, en NATO-ansökan lagd på is och de senaste månadernas…