Vi är IT-Total

IT-Total är en av Sveriges ledande specialister på säker och hållbar IT-infrastruktur

Din IT-infrastruktur - vår prioritet

Vår affärsidé är att leverera säker och hållbar IT-infrastruktur med högsta värde för våra kunder. Med stort engagemang och hög kvalité levererar vi säker och kundanpassad IT-infrastruktur oavsett om det är en lokal lösning, en hybridlösning, en molntjänst eller komplett IT-drift. Det finns en gedigen driftkultur, med många års erfarenhet av att leverera IT som tjänst.

Hos IT-Total möter ni de vassaste konsulterna i branschen inom IT-infrastruktur. Ni kan nyttja vår unika specialistkompetens som kompetensförstärkning, vid akuta problem, som samarbetspartner i förändringsprojekt eller som helhetsleverantör av hela eller delar av er IT-miljö.

Sveriges säkraste och modernaste datacenter
IT-Total har två av Sveriges mest säkra, moderna och miljövänliga datacenter med olika geografiska placeringar för maximal säkerhet och tillgänglighet. På en av marknadens mest moderna plattform för molntjänster levererar vi säkra och hållbara IT-tjänster med hög tillgänglighet från dessa datacenter.
 
Kunder utgör kärnan i allt vi gör
Våra kunder är allt från mindre företag till stora organisationer som ställer höga krav på kompetens, säkerhet, tillgänglighet och IT som fungerar dygnet runt årets alla dagar. IT-Total skall vara det bästa företaget för såväl kunder som medarbetare. I det ligger att vi ska ha den bästa kundnöjdheten, vara den bästa arbetsplatsen och ha roligt ihop med våra kunder, medarbetare och leverantörer. Vi ska vara ledande i att leverera hållbar IT och vara en innovativ partner.

Historia
IT-Total grundades 2011 i Stockholm av Christer Alm, Peter Wallin, Stefan Borg, Fredrik Franzen och Lennart Pedersen, som alla fortfarande är aktiva i bolaget. Vi är idag mer än 100 anställda varav de flesta är konsulter med hög kompetens och lång erfarenhet. Vi har hela Sverige som arbetsfält med huvudkontor i Solna. Under 2017 beräknas bolaget omsätta ca 200 MSEK med fortsatt god lönsamhet.

Skapar kundvärde och nöjdhet
IT-Total rankas som en av de högsta av alla IT-leverantörer när det gäller att skapa kundvärde och kundnöjdhet av Sveriges företag och organisationer.  Vi har även fått en rad fina utmärkelser som The Customers’ Choice av Veeam, Networking Partner Of The Year av HP, Partner of the year av HP Enterprise, Norra Europas bästa Aruba Networks partner av HP Enterprise, DI-Gasell, Veckans Affärer superföretag.

IT-Total representerar något nytt, nytänkande, kundfokuserat och framtidsinriktat inom IT-branschen. Vi har gjort en anmärkningsvärd resa där många i laget har bidragit med viktiga insatser. Vi fortsätter resan och vi fortsätter att forma framtiden och världen runt om oss och vi fortsätter att engagera oss i våra kunder och nya utmaningar.


di_gasell

Bisnode-AAA
uc-logo-175
fredrik

NYFIKEN?

Fredrik Franzén

VD

073-522 23 82

IT-Total snabbfakta:

  • Specialister på säker och tillgänglig IT-infrastruktur
  • Grundat 2011, med säte i Solna
  • Mer än 25 års erfarenhet inom avancerad IT-integration
  • Antal medarbetare: 100 medarbetare, varav 50 konsulter
  • Personalägt, stark ekonomi, AAA-rating
  • Medlem i IT & Telekomföretagen