IT Total in english

Client as a Service

Skapa en fungerande arbetsplats som gör skillnad i vardagen.

Frigör den tid ni idag lägger på att installera datorer, uppdatera applikationer och felsöka problem, samtidigt som ni får en snabb och säker tillgång till en fungerande arbetsplats som gör skillnad i vardagen med nöjda användare som kan fokusera på sin arbetsuppgift. 
 

Säker kommunikation och ett användarvänligt verktyg 
Med vår klient får ni en komplett tjänst som inkluderar era programvaror och hårdvarumodeller. Allting sker via säker kommunikation och med en användarvänlig portal. Klientportalen levereras med funktionsgaranti vilket innebär att datorn i sin helhet är testad och kvalitetssäkrad. Alla datorer underhålls med senaste utgåvan av operativsystem, applikationer och drivrutiner, med tydlig uppföljning och rapportering. 
 
Snabb och garanterad tillgång till er arbetsplats 
Möjligheten att på ett enkelt sätt uppdatera applikationer eller få datorn ominstallerad ger er snabb och garanterad tillgång till en väl fungerande arbetsplats. 
I vår självbetjäningssportal får ni ett samlat interface för alla våra klientrelaterade tjänster.  
 
Tillgång till löpande uppdateringar 
Klientportalen underhålls i IT-Totals driftmiljö och ni får löpande tillgång till uppdaterade operativsystem, paketerade applikationer och hårdvarucertifieringar samtidigt som vi uppgraderar funktionalitet och säkerställer tjänstens tillgänglighet från hårdvara till applikation. 

En användarupplevelse i världsklass – DEX och Analytics  
Vi analyserar hela användarupplevelsen och produktiviteten från klienten genom kommunikationslösningar hela vägen till applikation och arbetsuppgift vilket ger er unika möjligheter att få en överblick över era medarbetares digitala arbetstid. Från dessa analyser kan vi sedan tillsammans säkra att tjänsterna fungerar optimalt, används på ett effektivt sätt samt att ni får ut maximal nytta av er IT-miljö. 

Från inköp till miljöåtervinning 
Client as a Service innebär att ni får en säker arbetsplats där vi tar ansvar för hela livscykeln för arbetsplatsen. Vi hjälper er med allt ni behöver ha för att få en säker och fungerande arbetsplats med alla inkluderade enheter som datorer, skärmar, mobiltelefoner och tillbehör. Allt sker på ett miljövänligt och säkert sätt med möjlighet att följa och förbättra tjänstens miljöpåverkan. 
 
Passar dig som vill: 
  • Ha nöjda och produktiva medarbetare som kan fokusera på sin huvudsakliga arbetsuppgift
  • Spara tid och pengar med säkra automatiserade installationer
  • Få en fast månadskostnad per enhet
  • Få en enkel hantering av tjänsterna med kundunik webshop och automatiserad klienthantering via självbetjäningsportal
  • Ha en underhållsfri driftslösning som inkluderar paketering av era applikationer
  • Ha en skalbar lösning med fullständig priskontroll
  • Ha certifierade datorer med uppdaterade drivrutiner och applikationer
  • Få hjälp med hela livscykeln för arbetsplatsen, inklusive hårdvaran. 

Jag önskar att ni kontaktar mig:

Magnus Anhede

Head of Managed Services