13 mar 2020

Vi hälsar vår nya kollega och Konsult Christan Esping välkommen. Han har en lång erfarenhet från branschen och har arbetat fokuserat kring VMware de senaste 10 åren.

Christan Esping har arbetat nästan hela sitt yrkesverksamma liv som IT- konsult. De senaste 10 åren har han arbetat fokuserat mot VMware som leverantör. De senaste sex åren har han arbetat med klienter och klienthantering med hjälp av produkter som VMware Horizon och VMware Workspace ONE.


- Christian är en enorm tillgång för oss och kommer ingå i affärsområdet Digital Workspace. Vi ser det området viktigt då det ligger rätt i tiden när det gäller att som företag ha en plattform som är säker samt flexibel att hantera, samtidigt som rätt användare får access till rätt resurs i rätt situation. Här kommer Christian spela en stor roll med sin erfarenhet och engagemang, säger Robert Rangdag, Konsultchef på IT-Total. 

-  Nu på senare tid så har mitt fokus flyttats till att försöka bygga allt säkrare lösningar och få in ett större säkerhetstänk hos de kunder jag arbetat med. Säkerhetsmedvetandet börjar bli moget i Sverige och och därför kände jag att IT-Total passade mig bra. Jag upplevde att det man vill åstadkomma där kan jag bidra med. IT-Total känns som att dom ligger helt rätt i tiden och att få vara med på resan till att bli det säkra IT-företaget var något jag helt enkelt inte kunde motstå, säger Christian Esping, IT-Konsult på IT-Total. 


För mer information, kontakta:

Robert Rangdag, Konsultchef på IT-Total, 073-522 73 85, robert.rangdag@it-total.se


Vill du också som Christian vara med och bygga det säkra IT-företaget som bryr sig?

Läs mer på vår karriärsida.

Läs mer om vår vision att vara det säkra IT-företaget som bryr sig.