6 feb 2019

Anna Henderson är ny HR-chef och medlem av ledningsgruppen på IT-Total. Anna kommer närmast från en liknande tjänst inom HR på Bessmanet Livs som driver två stora framgångsrika ICA-butiker i Stockholm.

Anna HendersonDär byggde Anna upp och drev en väl fungerande HR-avdelning i rollen som personalchef under åtta år. Rollen på IT-Total kommer ha stark inriktning på att fortsätta arbetet med att stärka IT-Totals varumärke och vara en attraktiv arbetsgivare. Bolaget kommer närmaste tiden behöva rekrytera ett flertal nya medarbetare.

- Det känns oerhört roligt att få välkomna Anna till IT-Total. Rollen som HR-chef är en viktig pusselbit i det bygge vi just nu gör för att fortsätta vår starka tillväxtresa och bli ett ännu större och bättre bolag. Vårt varumärke och våra medarbetare är våra absolut viktigaste tillgångar. Vi är fullkomligt beroende av engagerade medarbetare som tycker att det är kul på jobbet och som brinner för att göra skillnad hos våra kunder. Arbetet med HR-frågor är centralt, säger Fredrik Franzén, VD på IT-Total.

- Det känns fantastiskt roligt att få komma in på IT-Total i ett så expansivt skede. Företagskulturen präglas av öppenhet, ett härligt driv och arbetsglädje vilket ger oss de allra bästa av förutsättningarna för att bli IT-branschens bästa arbetsgivare, säger Anna Henderson, ny HR-chef på IT-Total.

För mer information, kontakta:

Peter Wallin, Marknadschef IT-Total, 073-522 23 84, peter.wallin@it-total.se

Fredrik Franzén, VD IT-Total, 073-522 23 82, fredrik.franzen@it-total.se