6 nov 2019

Therese Falkbåge är ny marknadschef för IT-Total från och med 1 november 2019. Hon tar dessutom plats i bolagets ledningsgrupp. Therese har sedan tidigare erfarenhet från IT-branschen och kommer senast från en liknade roll på Tieto Security Services

Närmast kommer Therese Falkbåge från en liknande roll på Tieto Security Services där hon ansvarat för marknadsföringen kring deras cybersäkerhetsområde. Innan dess var hon marknadschef på IT-säkerhetsbolaget NSEC. Hon har även en bakgrund som polis.

Peter Wallin som tidigare haft rollen kommer arbeta med affärsutveckling tillsammans med bolagets medgrundare Lennart Pedersen och Christer Alm. Trion kommer driva strategiska projekt och stödja delar inom bolaget för ökade affärer, samt ansvara för partnersamarbeten.

- Therese har en väldigt intressant bakgrund både inom säkerhet och marknadsföring. Hon kommer främst fokusera på att synliggöra IT-Totals starka säkerhetserbjudande framöver, men även andra delar inom bolaget, säger Fredrik Franzen VD på IT-Total.

– Det är med stor glädje och ödmjukhet jag tar mig an rollen som marknadschef på IT-Total. Jag ser verkligen fram emot att bidra till den spännande utvecklingsresa IT-Total befinner sig på, och att ännu mer fokuserat stärka vår position på marknaden som det säkra IT-företaget som bryr sig, jättemycket, säger Therese Falkbåge Marknadschef på IT-Total.

För mer information, kontakta:

Fredrik Franzen, VD IT-Total, 073-522 23 82, fredrik.franzen@it-total.se
Therese Falkbåge, Marknadschef IT-Total, 072-307 91 12, therese.falkbage@it-total.se

Läs mer om vad vi bryr oss om.