IT Total in english

Kundcase

Våra kunder berättar

Några av våra kunder berättar varför de har valt IT-Total som partner och hur vi har hjälpt dem.

Så blir coworking IT-säkert: ”Ord som IT-strul och dataintrång får inte finnas här”

Stockholmsföretagen står i kö för att få plats på Cecil – fastighetsbolaget Hufvudstadens nya och exklusiva coworking-koncept i Bibliotekstan. Men hur säkert är det att dela nätverk med andra företag?

Fastighetsbolaget Fabege väljer IT-Total för en trygg IT-leverans

Det svenska fastighetsbolaget Fabege utvecklar långsiktigt attraktiva stadsdelar i Stockholm, med fokus på kommersiella fastigheter.IT-säkerheten är avgörande för bolagets anställda och hyresgästerna – och som IT-partner har Fabege valt svenska IT-Total.– IT-Total innebär både stabilitet och utveckling för oss, säger IT-chefen Anders Elming.

IT-lösningarna som får Taxi Stockholm att rulla dygnet runt

Mer än 1400 bilar och ungefär 22 000 resor varje dygn. Taxi Stockholm är Stockholms största och äldsta taxibolag som i över 100 år nyttjat ny teknik för att vara kundernas förstaval.

Apollo klarar det digitala kundtrycket med hjälp av erfaren IT-partner

200 000 onlinebesökare per dag och en oftast helt digital process när kunderna bokar och betalar sina resor. Lägg till skyhöga säkerhetskrav i alla led. ”En modern resebyrå behöver en IT-miljö i toppklass och Apollo löser det med hjälp av IT-Total”, säger Jonas Lindvall, Head of IT Operations & Infrastructure Architect på Apollo.


Så har Franska Skolan lyckats med digitaliseringen

Franska Skolan i Stockholm grundades 1862 och värnar om traditioner – men strävar också efter att vara i framkant digitalt. När pandemin slog till hade skolan därför redan alla verktyg på plats för att klara distansundervisningen. En framgångsfaktor för Franska Skolans digitalisering är det tio år långa samarbetet med IT-Total. ”De hjälper oss med allt från brandväggar och trådlöst nät till inköp av datorer”, säger Christophe Barneaud, IT-ansvarig på skolan.


Försvarets bostadsförmedlare: ”Vi blir alltid kontaktade innan något går fel”

IT-miljön är som bäst när den inte märks. Det tycker Olov Ettefalk, VD på stiftelsen MHS Bostäder och mångårig kund hos IT-Total. Och inte ens när något är på väg att gå fel påverkas verksamheten.- IT-Total kontaktar oss så fort de ser en potentiell risk så att vi kan avstyra hotet, berättar han.

Från lägst ranking till högst – så gick förvandlingen till

Reitan Convenience Sweden vill ha ett IT-arbete i världsklass. Nu har RCS, som driver Pressbyrån och 7-Eleven, tecknat ett nytt treårsavtal med IT-Total.– Jag är glad och stolt över att vi förlängt avtalet. Vårt samarbete känns tryggt, utvecklande och roligt, säger Gustav Almqvist, IT-chef för Reitan Convenience Sweden, RCS.

Inkopio minskade kostnaderna och ökade säkerheten med outsourcad IT-drift

Snabbväxande företaget Inkopio låter IT-Total sköta IT-driften.– Det blir både billigare och säkrare. Vi får IT-Totals spetskompetens dygnet runt och kan fokusera helt på vår kärnverksamhet, säger CTO och grundaren Nils Keife.