IT Total in english

Cloud Services

Vi hjälper dig med anpassade molnlösningar, vare sig det är publika eller privata moln eller hybrid lösning.

 

Molntjänster ger ständig tillgång till delade resurser, information och programvara. De förbättrar det sätt på vilket verksamheten styrs. Allt fler företag använder sig av molntjänster för att minska kostnader och uppnå sina mål på ett mer effektivt sätt.

Vi hjälper er att få en riktig molnplattform men samtidigt bibehålla den lokala kontrollen och närheten. Vi hjälper er att balansera er hybrida IT-Miljö på ett optimalt sätt så att du har rätt effektivitet till rätt kostnad.
Vi jobbar nära våra kunder och arbetar aktivt för att hitta bästa tänkbara lösning för just er. Vi erbjuder anpassade skalbara lösningar men också klara paketerade tjänster. Allt utifrån era behov, så att ni kan fokusera på det som är viktigast för er och era kunder.

Som kund kan ni lita på att vi hjälper er i er digitala transformation med stöd av väl beprövade metoder.


Vi bryr oss om säkerhet.
Vi hjälper er att bygga upp er miljö ur ett säkerhetsperspektiv genom att ta fram rutiner samt se över era tekniska behov kopplat till verksamhetens processer. Vi håller koll och övervakar er data som är viktig för just er verksamhet.

Ulrika Wergens

Head of Sales & Solutions

Klassiska misstag kring säker arbetsplats

Svenskar tror att de vet hemligheten av att göra en god kopp kaffe. Nästan samma sak är det med säkerhet. Du antar att du har gjort rätt val för hur du bäst ska skydda dina IT-system. Men har du alla rätt ingredienser till ditt förfogande för att blanda upp en pålitlig och elastisk IT-säkerhetsplan?

Application Management

Vi hjälper dig som saknar egna resurser att säkerställa effektivt underhåll och vidareutveckling av era system.

Managed Microsoft 365

Managed Kubernetes

Med vår fullt managerade Kubernetes-lösning finns det ingen anledning att oroa sig för tekniska avbrott eller att behöva bygga ett in-house ops team. Våra experter övervakar er miljö. Vi arbetar som en förlängning av er IT-avdelning, så att ni kan koncentrera er helt och hållet på er kärnverksamhet.

DevOps Automation

Cloud Broker Management Service

Workplace as a Service

Advisory

Assessment

Awareness

Testing

Vendors & Partners

Affärsområdets teknologistack består av noga utvalda leverantörer och samarbetspartners. Vi erbjuder marknadsledande IT-lösningar. Här finner du några av de leverantörer vi samarbetar med samt innehar en djupare kompetens inom deras IT-lösningar.

Återförsäljning av produkter & licenser