IT Total in english

Secure Hybrid Cloud

Vi hjälper er på vägen mot framtidens trygga IT-lösningar genom att erbjuda en säker digital IT-infrastruktur oavsett publik, privat eller hybrid molntjänst. 

 

Vi på IT-Total vet vikten av en fungerande molntjänst. Att tillgängliggöra delade resurser, information och programvara på ett säkert sätt är för många väsentligt för en framgångsrik verksamhet och kan bidra till att företag uppnår sina mål på ett mer effektivt sätt. Genom att leverera Managerade tjänster, Konsulting och Produkter inom IT-infrastruktur med allt från fysiska brandväggar till Secure Hybrid Cloud hjälper vi på IT-Total er till en trygg, personlig och cybersäker IT-miljö.

Som specialister på säker och tillgänglig IT-infrastruktur och cybersäkerhet kan vi skräddarsy en skalbar lösning utifrån just era behov. Våra produkter och licenser kommer från noga utvalda leverantörer och samarbetspartners, alltid med säkerhet som största fokus.

Som kund kan du känna dig trygg i att vi på IT-Total hjälper er i er digitala transformation med enorm erfarenhet och beprövade metoder i ryggen, mot ett IT-tryggare Sverige. 

Jag önskar att ni kontaktar mig:

Magnus Anhede

Head of Head of Managed Services

Få kontroll på informationssäkerhetsarbetet

CISOaaS hjälper verksamheter att få kontroll på informationssäkerhetsarbetet och arbetar strukturerat med att etablera det arbetssätt (rutiner, processer, klassificeringar) som krävs.​

Public Cloud Services

Med vår tjänst får du en optimerad plattformsdesign där en kundanpassad säkerhetsnivå för bland annat loggning, härdning och kontroll ingår. Baserat på Microsoft Cloud Adoption Framework tar vi ett helhetsgrepp av både förvaltning och vidareutveckling. Genom att erbjuda en publik molnplattform där underliggande komponenter i Microsoft Azure kundanpassas, skapar vi en plattform med infrastruktur som kod (IaC) som era applikationer och system kan nyttja. I den fortsatta förvaltningen agerar vi gatekeepers och kan hjälpa till att säkerställa att olika workloads onboardas på ett säkert sätt med mesta möjliga automation, samt övervaka kostnaderna för att slippa obehagliga överraskningar.

Application Services

Oavsett om applikationen är i ett publikt moln eller ett privat moln så hjälper vi dig som saknar egna resurser att säkerställa effektiv övervakning och underhåll av dina applikationer. Vi gör även fullstack-utveckling med fokus på Microsoft och Azure där vi kan ta fullt ansvar för hela funktionen.

Managed Microsoft 365

Att ha fullständig kontroll på M365-miljön är viktigt ur många aspekter, inte minst ur ett säkerhetsperspektiv. IT-Total tar ett helhetsansvar för att förvalta och vidareutveckla M365-miljöer där kontroll av till exempel säkerhetsinställningar, kostnadsuppföljning och produktivitet hanteras kontinuerligt.

Molnbaserad plattform med integrerad säkerhet

"Genom strikt åtkomst till nätverksresurserna minskar risken för säkerhetsincidenter och dataintrång. Givet säkerhetskraven kan användarna koppla upp mot nätverket var som helst i världen på ett säkert sätt, med en optimerad uppkoppling.- Många har i teorin pratat om en helt moln-baserad Zero Trust-lösning, men få har genomfört det. Vi är först ut i Nordeuropa", säger Murat Yigit.

Managed Kubernetes

Med vår fullt managerade Kubernetes-lösning behöver ni inte oroa er för tekniska avbrott – eller för att behöva bygga ett in-house ops team. Genom att arbeta som en förlängning av er IT-avdelning övervakar våra experter er miljö dygnet runt och frigör tid för er att helt och hållet koncentrera er på er kärnverksamhet.

DevOps Automation

Behöver ni stöd i er automationsresa för att snabbt kunna etablera, övervaka och skala ut era tjänster så hjälper vi gärna till. Oavsett om ni står i startgroparna eller redan har flöden aktiverade så kan vi stötta er med DevOps-resurser såsom till exempel Cloud Architect/Strategist, Cloud Operator, Cloud Security, Cloud Developer, Coordinator/Project lead, och Site Reliability Manager (SRM). Våra konsulter är vana att ingå i team med både kundens och tredje parts utvecklare, drift-, och säkerhetsfunktioner.

Vill du ha mer information om vad vi kan hjälpa dig med?

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!