IT Total in english

Secure Hybrid Cloud

Vi hjälper dig med anpassade molnlösningar, vare sig det är publika eller privata moln eller hybrid lösning.

 

Molntjänster ger ständig tillgång till delade resurser, information och programvara. De förbättrar det sätt på vilket verksamheten styrs. Allt fler företag använder sig av molntjänster för att minska kostnader och uppnå sina mål på ett mer effektivt sätt.

Vi hjälper er att få en riktig molnplattform men samtidigt bibehålla den lokala kontrollen och närheten. Vi hjälper er att balansera er hybrida IT-Miljö på ett optimalt sätt så att du har rätt effektivitet till rätt kostnad.
Vi jobbar nära våra kunder och arbetar aktivt för att hitta bästa tänkbara lösning för just er. Vi erbjuder anpassade skalbara lösningar men också klara paketerade tjänster. Allt utifrån era behov, så att ni kan fokusera på det som är viktigast för er och era kunder.

Som kund kan ni lita på att vi hjälper er i er digitala transformation med stöd av väl beprövade metoder.


Vi bryr oss om säkerhet.
Vi hjälper er att bygga upp er miljö ur ett säkerhetsperspektiv genom att ta fram rutiner samt se över era tekniska behov kopplat till verksamhetens processer. Vi håller koll och övervakar er data som är viktig för just er verksamhet.

Jag önskar att ni kontaktar mig:

Fredrik Rosencrantz

Head of Head of Managed Services & Cyber Security

Fredrik möter våra experter- Secure Hybrid Cloud

Missa inte vår programserie där Fredrik möter våra experter. I detta avsnitt diskuterar vi Secure Hybrid Cloud- hur man tar sig an cloudresan på bästa sätt och hur man frigör resurser.

Public Cloud Services

Vi hanterar våra kunders publika molnmiljöer (Azure, AWS, GCP) med att skapa en referensarkitektur som bygger på automation och kontroll. På så sätt kan nya workloads etableras snabbt, säkert och kostnadsmedvetet. Våra tjänster bygger på en Cloud Foundation där vi kan ta ett helhetsåtagande med förvaltning och vidareutveckling.

Application Services

Oavsett om applikationen är i ett publikt moln eller ett privat moln så hjälper vi dig som saknar egna resurser att säkerställa effektivt underhåll och vidareutveckling av era system.

Managed Microsoft 365

Att ha fullständig kontroll på M365-miljön är viktigt ur många aspekter, inte minst ur ett säkerhetsperspektiv. IT-Total tar ett helhetsansvar för att förvalta och vidareutveckla M365-miljöer där kontroll av till exempel säkerhetsinställningar, kostnadsuppföljning och produktivitet hanteras kontinuerligt.

Managed Kubernetes

Med vår fullt managerade Kubernetes-lösning finns det ingen anledning att oroa sig för tekniska avbrott eller att behöva bygga ett in-house ops team. Våra experter övervakar er miljö. Vi arbetar som en förlängning av er IT-avdelning, så att ni kan koncentrera er helt och hållet på er kärnverksamhet.

DevOps Automation

Behöver ni stöd i er automationsresa för att snabbt kunna etablera, övervaka och skala ut era tjänster så hjälper vi gärna till. Oavsett om ni står i startgroparna eller redan har flöden aktiverade så kan vi stötta er med DevOps-resurser.

Vill du ha mer information om vad vi kan hjälpa dig med?

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Vendors & Partners

Affärsområdets teknologistack består av noga utvalda leverantörer och samarbetspartners. Vi erbjuder marknadsledande IT-lösningar. Här finner du några av de leverantörer vi samarbetar med samt innehar en djupare kompetens inom deras IT-lösningar.